پنالتی شدن سایت در گوگل

پنالتی شدن سایت در گوگل

برای بیشتر کسب و کارهای آنلاین، ترافیک موتورهای جستجو بسیار مهم است. اما دست‌یابی به رتبه‌های بالا گوگل چندان کار آسانی نیست. در نتیجه بسیاری از سئوکارها یا وبمسترها از طریق روش‌های غیرمنطقی، غیراصولی یا از هر راه نادرستی وب‌سایت خود را در گوگل بالا می‌آورند که در این‌صورت بسیاری از وب‌سایت‌ها به دلیل نقض دستورالعمل‌های گوگل پنالتی می‌شوند. پنالتی شدن سایت توسط گوگل می‌تواند تاثیرات منفی برروی رتبه‌بندی وب‌سایت داشته باشد. برای بررسی بیشتر پنالتی شدن سایت در گوگل تا انتهای مقاله با دی ام تابان همراه باشید. همچنین شما می‌توانید برای سئو سایت با ما در ارتباط باشید.

پنالتی گوگل چیست؟

اگر ترافیک وب‌سایت شما، به‌طور ناگهانی کاهش یابد و شاهد کاهش رتیه خود باشید، احتمال زیادی وجود دارد که سایت شما مورد پنالتی گوکل قرار گرفته است.

زمانی‌که به‌روز رسانی الگوریتم پنگوئن گوگل در سال ۲۰۱۲ گسترش یافت، بسیاری از مردم به اشتباه بر این باور بودند که لینک‌سازی با کیفیت پایین تاثیر منفی بر رتبه‌بندی سایت ندارد. اگرچه این دیدگاه رایج بود، اما صحیح نبود. زیرا گوگل سالهاست چنین مجازات‌هایی را برای لینک‌سازی باکیفیت پایین در نظر می‌گیرد اما به صورت آشکارا به آن اشاره‌ای نکرده است.

نحوه تشخیص جریمه شدن سایت

مجازات‌های گوگل می‌تواند منجر به کاهش رتیه برای هر صفحه از یک سایت، یک کلمه کلیدی خاص و یا یک صفحه خاص شود. هرگونه کاهش رتبه، افت بزرگی در ترافیک وب‌سایت شما را به همراه دارد.

اگر به‌طور ناگهانی شاهد کاهش رتبه سایت خود بودید باید بررسی کنید که مشکل از کجاست؟

به‌طور کلی، دو نوع پنالتی سایت در گوگل وجود دارد. یکی دستی ( Manual) و دیگری الگوریتمی (Algorithmic)

پنالتی دستی

اولین کاری که باید انجام دهید این است که وارد Google Webmaster Tools (Google Search Console) شوید، زیرا اگر یک سایت از این طریق پنالتی شود، معمولا پیغامی ارسال می‌شود و او از این اتفاق باخبر می‌شود.

اگر پنالتی دستی شده باشید، اخطار مربوط به لینک‌های غیرطبیعی یا پیام مشابهی را پیدا خواهید کرد که گوگل علت آن را  ورودی‌های بی‌کیفیت در سایت شما دیده است.

به‌طور مثال، لینک‌های غیرطبیعی و یا با کیفیت پایین که ممکن است برای گرفتن رتبه بالا خریداری شده باشند. صرف‌نظر از آنچه شما به‌عنوان پنالتی دستی پیدا کردید، مرحله بعدی این است که نسبت به رفع این خطاها اقدام کنید.

اگر در Google Webmaster Tools  پیامی پیدا نکردید، مشکل به بررسی دقیق تغییراتی که اخیرا توسط گوگل انجام گرفته است، برمی‌گردد.

پنالتی شدن سایت در گوگل

پنالتی خودکار یا Algorithmic

برای پیدا کردن این پنالتی باید مدت زمانی که رتبه سایت شما کاهش پیدا کرده را بررسی کنید و آن را با تاریخی که گوگل به‌روزرسانی جدیدی را در الگوریتم خود انجام داده است مطابقت دهید.

دو نوع پنالتی الگوریتمی گوگل وجود دارد که یکی مربوط به الگوریتم گوگل پاندا و دیگری الگوریتم پنگوئن است. تمرکز الگوریتم پاندا برروی کیفیت محتوا است. این الگوریتم اجازه گرفتن رتبه بالا را به سایت‌ها به محتوای تکراری نمی‌دهد.

الگوریتم پنگوئن، سعی بر شناسایی وب‌سایت‌هایی دارد که می‌خواهند رتبه‌بندی سایت خود را با استفاده از ور لینک‌های با کیفیت پایین، معتبرتر از آنچه که واقعا هست به‌نظر برسانند.

اکثر به‌روزرسانی‌های الگوریتم پنگوئن و پاندا نسبتا جزئی هستند. اما صرف‌نظر از اینکه چه میزان تغییری ایجاد شده است، هر وب‌سایت نسبت به قوانینی که گوگل به نفع ارائه تجربه بهتر کاربر تنظیم ‌می‌کند، آسیب‌پذیر است.

مهمترین دلایل پنالتی شدن توسط گوگل

ممکن است در بعضی موارد برای گرفتن رتبه بالا در گوگل دچار زیاده‌روی شویم و از مسیر حرکت اصلی و استاندارد دور شویم و وب‌سایت خود را مورد پنالتی گوگل قرارداده باشیم. برای اینکه بتوانیم مشکل به‌وجود آمده را به خوبی حل کنیم در ابتدا باید دلیل آن را بدانیم.

خرید بک‌لینک

بعضی از افراد که بک‌لینک می‌فروشند، قسم می‌خورند که پنالتی سایت برای شما اتفاق نمی‌افتد اما واقعا این صحیح نیست. خرید بک‌لینک به‌طور قطعی می‌تواند تلاشی برای تغییر رتبه سایت شما تلقی شود. خرید لینک از نظر الگوریتم‌های گوگل دلیل واضحی برای گرفتن رتبه بالا به‌حساب می‌آید.

تبادل لینک غیراستاندارد

اگر شما در حال تبادل لینک‌های زیادی با وب‌سایت‌های دیگری هستید، موردی که این روزها بسیار دیده می‌شود تبادل بیش از اندازه لینک است که از طریق گوگل اسپم شناخته شده و به راحتی قابل شناسایی می‌باشد.

محتواهای تکراری

یکی از مواردی که گوگل برای آن ارزش بسیاری قائل است، اصالت محتوا است. بنابراین محتوای تکراری منجر به پنالتی سایت شما می‌شود.

محتوای تکراری به راحتی می‌تواند رتبه سایت شما را کاهش دهد و تمام زحمات شما بی‌نتیجه بماند. مواردی مانند قابلیت دسترسی به یک مطلب از طریق چند لینک، بهینه‌سازی صفحات مختلفی از سایت برای انواع مختلفی از یک کلمه، داشتن چند دامنه و محتوای یکسان برروی آن‌ها و موارد دیگر.

استفاده بیش از حد از تگ H1

نوشتن محتوا با ساختاری صحیح از آن جهت که به سئو سایت شما کمک می‌کند از اهمیت زیادی برخوردار است.

تگ هدینگ H1 به گوگل برای فهمیدن موضوع صفحه مربوطه کمک می‌کند اما دلیل بر آن نمی‌شود که ما بیش از اندازه از تگ H1 برای گنجاندن کلمات کلیدی استفاده کنیم.

خطاهای ۴۰۴ داخلی

اگر از صفحه‌ای از سایت به صفحه دیگری لینک می‌دهید، باید مطمئن باشید لینک‌ها به‌طور شکسته نباشند و خطای ۴۰۴ ایجاد نکنند.

استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی

انواع مختلفی از قوانین عجیب درباره چگالی کلمات کلیدی در محتوا وجود دارد و حقیقت این است که هیچ‌یک از این قوانین اثبات نشده است و تراکم کلمات کلیدی بالا در متن موردی به‌عنوان محتوای ضعیف در نظر گرفته می‌شود.

لینک از سایتی به یک زبان دیگر

ممکن است کمی غیرمنطقی به نظر برسد، در حالی‌که شما یک لینک قانونی از مشتری خود در یک کشور دیگر دارید، اما از نظر فنی کاملا برعلیه شماست. برای این مورد گوگل دلیل منطقی دارد که کاربران معمولا یک زبان را ترجیح می‌دهند در نتیجه لینک دادن به سایت‌ها با زبان‌های دیگر چندان مفید نمی‌باشد.

نقشه سایت نادرست

گوگل از نقشه سایت یا sitemap برای شناخت ساختار سایت استفاده می کند. اطلاعات نادرست، لینک های شکسته و اینگونه موارد در سایت مپ را اصلاح و آن را در وبمستر تولز resubmit کنید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *