رپورتاژ چیسَت

رتبه بالا در گوگل. تلاش همه وب سایت ها و سئوکاران در این کلمه خلاصه می شود همه ما می خواهیم سایت ما در گوگل ارتقاع پیدا کند, افراد بیشتری با ما آشنا شوند و بتونیم آن ها را با کسب و کار و خدمات و محصولاتی ارائه می دهیم آشنا کنیم و از مخاطبین برای خود مشتریان بسازیم اما این جایگاه را چه طور می توانیم به دست بیاریم یکی از این راه ها رپورتاژ  (و یا رپرتاژ) است. رپورتاژ چیست ؟ در این مقاله شما را با آن بیشتر آشنا می کنیم مزایا این و نکات مهمی در این زمینه ارائه می دهیم.

رپورتاژ چیست

رپورتاژ و در لاتین advertisement reporting   به نوعی از آگهی گفته می شود که در صورت گزارش و یا خبر و گاهی هم مصاحبه در سایت خبر گذاشته می شود. بر خلاف خیلی از افراد که گمان می کند رپورتاژ صرفا متن است رپورتاژ می تواند تصاویر و حتی مصاحبه باشد. این روش بسیار موثر است زیرا مخاطبان رسانه گمان می کنند که این گزارش بی طرف و برای آگاه سازی آن ها صورت گرفته در حالی که این گزارش تلاشی سازمان یافته جهت تقویت جنبه های ذهنی یک محصول و یا یک خدمت در ذهن مخاطبان است و شرکت های بزرگ با طراحی کمپین های رپورتاژ اگهی اهداف و مقاصد خود را معرفی می کنند. در این گزارش شرکت ها در تلاش اند تا محصولات خود و خدمانتشان را به خوبی و به صورت کامل به کاربران بشناسانند تا فعالیت آن ها بیشتر آشنا شود و برای مصرف کنند شناخته تر باشند.

رپورتاژ یکی از بروز ترین روش های برندسازی و بازاریابی است و دارای تاثیر مثبتی بر روی سئو سایت دارد یکی از بهترین روش ها برای گرفتن لینک , از روش های افزایش بازدید سایت و بهبود سئو سایت است.

در سایت هایی که رتبه های بالا را در گوگل دریافت کرده اند می بینیم که لینک های قوی از سایت ها خبری قوی دریافت کرده اند وقتی یک سایت به شما با یک کلمه هدفمند به صفحه شما لینک فالو بدهد خوانندگان را به سایت شما هدایت می کند و علاوه بر آن توجه موتور های جست و جوگر متوجه شما می شود این یک روش اصولی در افزایش رتبه سایت و گرفتن بک لینک است.اما همان گونه دریافت بک لینک از سایت های خبری معتبر می تواند به افزایش اعتبار شما و بالا تر رفتن رتبه باشه بک لینک از سایت های با اعتبار پایین نه تنها باعث بالا رفتن رتبه شما نمی شوند بلکه برای شما امتیاز منفی نیز دارد.

رپورتاژ چیست

رپورتاژ علاوه بر بالا بردن رتبه در گوگل و تاثیر آن بر روی سئو سایت مزایای دیگری نیز دارد:

  • آمار بازدید سایت را بالا می برد.
  • اسپم شناخته نمی شود از طرف گوگل.
  • از نوع فالو است.
  • از سایت لینک دهنده پاک نمی شود :

پس از انتشار در سایت خبری در آرشیو آن قرار می گیرد

در رپورتاژ شما با ضمیر نا خود آگاه مشتریان در تماس هستید:

آن ها را به گونه ای که خودشان متوجه آن نیستند با محصولات خود آشنا می کنید و به اصلاح روانشناسی آن, فرایند آماده سازی را در ذهن آن ها اجرا می کنید.شما گزارش خود را ارائه می کنید و مشتریان هم با محصولات هم با شما آشنا می شوند و علائه بر آن به استفاده از خدمات و محصولات شما ترغیب می شوند .

در اصل رپورتاژ یک خبر تبلیغاتی است که به صورت جذاب به مشتریتان ارائه می شوند ان ها مطالب را با رضایت در یافت می کنند

تاریخچه رپورتاژ :

رپورتاژ برای اولین بار د رسال 1945  به ادبیات انتقادی رسانه ها اضافه شد. به دلیل این که این رپورتاژ د رقالب خبر ها و گزارش ها ارائه و می شدند و به صورت مستقیم به خبر بودن ان ها اشاره نمی شود دیوان بین المللی تجارت در قانون اگهی های خود که ان را در سال 1997 ارائه کرد اعلام کرد که تلیغات باید در این گزارش ها مشخص شود تا مخاطبان بتوانند ان را تشخیص بدهند. در دهه 70 میلادی اوج گرفته است .امروزه در فضای مجازی مشاهده می کنیم که مقاله ای د رقالب یک پست عادی در سایت گذاشته می شود در ظاهر یک مطلب معلولی است و یا یک خبر است اما در اصل حاوی اهداف تبلیغاتی و معرفی محصولات و خدمات و یا ان سایت است.

رپورتاژ از نظر نوع انتشار ان ها با یکدیگر متفاوت است که از مهم ترین ان ها:رپورتاژ اگهی رسانه رادیو و تلوزیون , نوشتاری رونامه  ومجله ها اینترنتی وب سایت ها و خبرنامه ها

یکی از بهترین ان ها رپورتاژ اگهی اینترنتی است با گسترش اینترنت و دسترسی گسترده مردم به ان و علاوه بر ان قرار دادن تصاویر توضیحات کام لو همچنین لینک در ان امکان افزایش رتبه سایت را ایجاد می کند.

رپورتاژ چیست

انواع رپورتاژ اگهی

ویسرت ویلیام نویسنده کتاب  (Governing health)  رپورتاژ اگهی را به سه دسته تقسیم می کند:

رپورتاژ اگهی تصویری

شرکت هایی که قصد تبلیغات و اشنایی کاربرانن با محصولات شان را داشته باشند از این نوع استفاده می کنند د راین نوع سعی می شود از خاطرات , تصاویر کارتونی و مواردی که برای مخاطب یاداور مورد خاصی باشد و او را به سمت محصول شما ترغیب می کند استفاده می شود این رپورتاژ ها بیشتر متناسب با موفقیت های مختلف رپورتاژ هایی را ارائه می دهند.

دفاعیه:

بحران رسانه ای به این معناست که ارزش و اعتبار ان شرکت در معرض خطر قرار گرفته چیز هایی مانند شایعه کار نادرستی که از یکی از کارکنان سرزده می تواند این ارزش و اعتبار را در معرض خطر قرار دهد. به همین دلیل این شرکت ها تلاش ی کنند تا با رپورتاژ اگهی به صورت دفاعیه این خطر را دفع کند و یا از ان به سود خووداستفاده کند.و اذهان عمومی را تحت تاثیر خود قرار بدهد.

رپورتاژ ژورنالیستی

این رپورتاژ از خبر ها با ارزش بالایی است در ان شرکت ها از رسانه می خواهند تا در مورد شرکت شان متنی را بنویسند درست بر خلافه دفاعیه .

رپورتاژ چیست

و اما مهم ترین نکاتی که باید در رپورتاژ اگهی به ان توجه داشته باشیم :

نویسنده رپورتاژتان چه کسی است؟ معمولا متن در شرکت های تبلیغاتی مسئول کمپین تبلیغات انجام می شود.  ایا با اهداف شما در کسب و کارتان اشنا است ایا می داند چگونه باید رپورتاژی مناسب برای کاربران و مخاطبین حوزه کسب و کار شما بنویسد. متن باید جذاب باشد و مخاطب شما را مشتاق به خواندن ان سازد. متن را بی طرفانه باشد و پوشش دهنده نکات منفی یک محصول نباشد.

در نوشته شما در رپورتاژ باید به اندازه باشد نه انقدر که کاربر را خسته کند و از ادامه دادن منصرف کند و نه انقدر کوتاه باشد که اهدافی که برای این رپورتاژ تعیین شده است محقق نشود.

سایتی که رپورتاژ در ان قرار است در ان انتشار یابد را بشناسید با لحن نوشتن ان و اصول نگارشی که عموما در ان استفاده می شود اشنا شوید تا رپورتاژ شما در لباس فرم همان سایت حاضر شود و اعتماد مخاطبتان را به خوبی جلب کند.

تیتر مناسب انتخاب کردن از اصول اولیه است که شما بایدان را رعایت کنید اما نباید از کلماتی که در بدنه رپورتاژ انتخاب می کنید غافل بشید از کلمات مناسب و جذاب استفاده کنید و مخاطبتان را به ادامه دادن تشویق کنید.

از استراتژی مناسبی برای رپورتاژ خود استفاده کنید از خرید رپورتاژ بیش از حد بپرهیزید.

در متن به جایی شمردن پشت سر هم خدماتی که ارائه می دهید یا این که محصولات شما بسیار عالی است بدانید مخاطب شما دراینجا به دنبال چیست, رپورتاژتان را برای مخاطبتان شخصی سازی کنید و بدانید نیاز های و را در نوشتن این رپورتاژ در نظر گرفته اید این نکته را خوب به خاطر بسپارید.

قانون 30-70! :

رسالت رپورتاژ رو به خاطر بیارید و دست از پر کردن ان با حجم زیادی از تبلیغ بردارید در 70 درصد از ان از مزیت هایتان بگویید ودر 30 درصد به تبلیغات بپردازید.

نه به متن کپی, نه به انکرتکست تکراری !

از استراتژی مناسبی برای رپورتاژ خود استفاده کنید از خرید رپورتاژ بیش از حد بپرهیزید.

سایت مناسب برای رپورتاژ شما :

در انتخاب سایت انتشار رپورتاژ باید به این نکات توجه کنید.

زمینه کاری نزدیک تری به موضوع و کسب و کار شما داشته باشد مخاطبانی که ان سایت را دنبال می کنند در واقع دنبال کنند موضوعات و اصل محتوای ان سایت اند اگر شما رپورتاژی نزدیک به علایق ان ها را ارائه دهید شانس شما بالاتر خواهد رفت شما همان چیزی را دارید که باید داشته باشید مخاطب طالب !این موضوع نزدیک بودن در سئو سایت شما هم تاثیرگذار است.

همچنین در بالا به این مطلب اشاره کردیم سایت های خبری قوی برای شما امتیاز به حساب می ایند اما اگر این سایت ها دارای امتیاز های مناسبی نباشند نه تنها برای شما امتیازی اضافه تری ندارند بلکه از امتیاز شما می کاهند.

در نوشتها از تصاویر استفاده کنید کاربران و مشتریان شما با متخوای غیر متنی ارتباط خوبی برقرار می کنند واستفاده از تصاویر مناسب  اشتیاق بیشتری برای خواندن رپورتاژ تان ایجاد می کنند.

رپورتاژ کسی در ان ضرر نخواهد کرد:

در رپورتاژ مزایای منحصر به فردی وجود دارد منتشردهنده اگهی خوانند و اگهی دهنده به همراه دارد.

در اخر:

برای درک تصحیح از رپورتاژ و عملکرد و موفق مشاهده نمونه های موفق در این زمینه است که تصویری واضح از رپورتاژ به ما می دهد.علاوه بر ان شما می تونید از مواردی که برای همه ما اشنا هستند مانند قسمت از یک فیلم ضربالمثل ها تکه کلام و سوژه های ترند هم برای جذابیت متن رپورتاژ خود استفاده کنید.

Rate this post

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *