ریدایرکت 301 چیست؟

شما می توانید با یاد گرفتن آموزش ریدایرکت 301 بسیاری از مشکلات سئو سایت خود را حل کنید و اعتبار صفحه خود را افزایش دهید. در ریدایرکت 301 ،سرچ انجین ها یا همون خزنده های گوگل به آدرس جدید صفحه وب سایت ما منتقل می شوند.حالا چرا باید مقصد سایت ما تغییر کند؟ تا انتهای این مقاله با دی ام تابان همراه باشید.

یک زمانی هست که شما مقصدتون تغییر کرده خب حالا یعنی چی؟زمانی که شما سایتی رو میزنید راجب موضوعی که خودتون درنظر گرفیتد ، بعد از مدتی ممکن به هر دلیلی مثل تغییرراتی در دیتا بیس ،عوض کردن محتوا،تغییراتی در طراحی ظاهری و….

میتواند باعث شود که آدرس صفحه وب سایت شما تغییر کند و سرچ اینجین های گوگل ، صفحه وب سایت شما را محتوای جدید شناسایی می کنند پس با آموزش ریدایرکت 301 این مشکل را حل کنید.

آموزش ریدایرکت 301

در ریدایرکت 301 تغییرات به صورت زیر صورت میگیرد:

  • تغییرurl صفه وب سایت مثل تغییر آدرس از سایت قدیم به جدید
  • تغییر مسیراز صفحه یک سایت به صفحه سایت دیگر
  • نصب گواهی امنیتی ssl ،ریدایرکت ازhttp به https

. حالا این تغییر ایجاد کردن در صفحه وب سایت میتواند به دو صورت دائمی یا موقتی باشد:

دائمی: اگر بخواهیم تغییرات  صفحه وب سایتمون دائمی باشد باید ازریدایرکت301 استفاده کنیم.

موقتی:ولی اگر بخواهیم فقط برای یه مدت کوتاهی یا مشخص  در یک بازه زمانی معین ،این تغییرات ایجاد شود از ریدایرکت 302 استفاده می کنیم .

حالا چگونه ریدایرکت 301 را انجام دهیم؟

خب، به اصلی‌ترین بخش مقاله، یعنی چگونگی انجام ریدایرکت 301 رسیدیم، برای انجام ریدایرکت 301 به دو صورت میتوانیم انجام دهیم:

  • با استفاده از فایل Htaccess
  • استفاده از افزونه در وردپرس

ریدایرکت های سطح سرور به کمک فایل htaccess  انجام میشود وریدایرکت های نوع دوم با نصب افزونه پرمیوم yoast و redirection 301 اجرا میشود.

آموزش ریدایرکت 301

فایل Htaccess:

فایل htaccess  نیازبه توضیح بیشتری دارد .معمولا کسانی که از سرور لینوکس در سایت های خود استفاده میکنند باید سراغ فایل htaccess به مکانی که سایت خود را در انجا بارگذاری کرده اند بروند.

 

اگر سراغ پنل هاست خودتان رفتید و فایل را مشاهده نمی کنید به دو دلیل می تواند باشد:.

  • ممکن فایل htaccess درون هاست ساخته نشده باشد و باید این فایل را درون یک نت پت بسازید .

و یا ممکن است سایت شما در وب سرورهای آپاچی اجرا نشود و باید مشاهده کنید سرویس آپاچی شما در وب مستر  اجرا می شود یا خیر.

استفاده از ریدایرکت 301 برای انتقال ترافیک از یک صفحه سایت به صفحه سایت دیگر:

هنگامی که یک شرکت و آکادمی تصمیم میگیرد که نام برند ویا نام سایت خود را عوض کند با استفاده از ریدایرکت 301 میتواند تا حدودی خیلی زیادی ارزش و رتبه سایت خود را از وب سایت قدیمی خود به وب سایت جدید منتقل کنند .

و باید از کدهای زیر در ریدایرکت301 استفاده کنیم :

 

RewriteRule ^(.*)$ http://vanakshop.com/$1 [L,R=301,NC]

 

RewriteEngine on

 

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.vanakmarket.com [NC]

 

RewriteCond %{HTTP_HOST} va302.

آموزش ریدایرکت 301

تفاوت 301 و 302 :

مهمترین وبارزترین تفاوت این دو ریدایرکت دراین است که علاوه برانتقال محتوا، ارزش و رتبه وب سایت قدیمی در ریدایرکت 301 به وب سایت جدید منتقل میشود ولی درریدایرکت 302 چون به صورت موقت url تغییر کرده است فقط انتقال محتوا داریم .

302 یا 307:

این دو ریدایرکت با یکیدیگر تفاوت زیادی ندارند درواقع موتورهای جستجو گوگل همان برخوردی رو که با 302 دارن با 307 هم دارن وزمانی از 307 استفاده میکنیم که سرور سایت ما از HTTP نسخه 1.1 پشتیبانی می کند. ولی ریدایرکت 301 از همه این ها بهتر است چون رتبه و اعتبار سئو سایت سایت حفظ می شود . ولی اگه تصمیم دارید ریدایرکت موقت داشته باشید 302 بهتر است.

آموزش ریدایرکت 301

ریدایرکت Meta Refresh:

برای اینکه سایت شما سئو خوبی داشته باشد این ریدایرکت توصیه نمی شود چون معمولا کند است و بجای اینکه در سطح سرور اجرا شود درسطح صفحه اجرا می شود. زمانی از این ریدایرکت استفاده می شود که بخواهیم پیغامی مثل “اگه تا چند ثانیه دیگر به صفحه مورد نظر منتقل نشدید اینجا کلیک کنید ” داشته باشیم و به صورت پیام 5 ثانیه ای در صفحه سایت نمایش داده میشود.این ریدایرکت اعتبار صفحه را به صورت کامل انتقال نمی دهد بخاطر همین در سئو پیشنهاد نمیشود .

تفاوت ریدایرکت و رل کنونیکال:

گوگل برخی از دستور العمل ها را درباره نحوه مدیریت تغییر مسیرurl ها و اینکه چگونه موتورهای جستجو باهر آدرس ارتباط برقرار می کند ارائه می دهد.

زمانی که شما میخواهید محتوای ساییتون رو از یه آدرس به ادرس جدید انتقال دهید خزنده های گوگل به دو صفحه وب سایت که با محتوای یکسان و url متفاوت هستند، برخورد می کنند که وقتی شما به url صفحه سایت اولی می روید، error404 را مشاهده می کنید و برای رفع این مشکل در صورتی که بخواهید کاربران شما دیگر صفحه اولی را مشاهده نکنند باید از آموزش ریدایرکت 301 استفاده کنید که در بالا نحوه استفاده از آن را توضیح دادیم . و این ریدایرکت را زمانی استفاده میکنیم که تصمیم گرفته ایم صفحه به طور دائمی منتقل شود و صفحه قبلی از فهرست خارج شود و رتبه و اعتبار صفحه قبلی به صفحه جدید منتقل شود .

در صورتی که وقتی ما از رل کنونیکال استفاده می کنیم که چند صفحه وب سایت با محتوای های یکسان ولی با دامین های متفاوت داریم به طورمثال :

یکی از url ها با http، دیگری با https و یا www.  شروع شوند و ما میخواهیم فقط یکی از این صفحه ها اصلی باشد و موتور های جستجو، ایندکس کنند و بقیه صفحه ها ایندکس نشوند و این در صورتی است که ما بخواهیم همه صفحه های سایتمون در فهرست باشد ولی فقط به یکی از صفحه های سایتمون توجه بشه و صفحه های سایتمون دوپلی کیت کانتت نشوند.

آموزش ریدایرکت 301

نکات مهمی که در ریدایرکت کردن باید به انها توجه کنیم!

  1. سایت خود را به نسخه https ریدایرکت کنید تا اطلاعات کاربرانی که وارد سایت شما میشوند حفظ شود و امنیت بیشتری سایت شما داشته باشد و از طرفی گوگل به داشتن گواهی ssl در سایت رتبه می دهد و اندکی باعث می شود جایگاه سایت ما بهبود یابد پس با آموزش ریدایرکت 301 اعتبار صفحه خود را افزایش دهید.
  2. برای اینکه موتورهای جستجوی گوگل بهتر سایت شما را ایندکس کنند نیاز به یک راهنما دارند .این راهنما همان Site Map است و باید در ان آدرس های قدیمی ریدایرکت شده را پاک کنیم تا سرچ انجین ها بهتر سایت ما را ایندکس کنند.
  3. در یه سری از مواقع موقع استفاده از ریدایرکت 301 ،کاربر پس ازداخل شدن به صفحه جدید ریدایرکت شده به صفحه سفید برمیخورد و ارور هایی مثل 404،501،503و…می بیند پس شما باید این ریدایرکت های شکسته را پاک کنید چون وقتی کاربر به نتیجه مورد نظر خود نرسد از سایت شما خارج می شود و سرچ انجین های گوگل ، این افزایش نرخ خروج را یک سیگنال منفی در نظر می گیرند.
4.9/5 - (28 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *