آموزش لینک سازی داخلی و 5 نکته ای که باید درباره آن بدانید

این موضوع برای همه مشخص است که یکی از مهمترین فاکتور ها در سئو سایت لینک ها هستند. لینکسازی همیشه یکی از مهمترین و اساسی ترین کار ها در سئو سایت می باشد که هم موتور های جست و جو (خصوصا گوگل) روی این موضوع تمرکز دارند و هم اینکه بیشتر سئو کار ها، در رابطه با کاربردی بودن آن کاملا اتحاد نظر دارند. لینکسازی به دو صورت داخلی و خارجی انجام می شود و در این مقاله به سراغ آموزش لینک سازی داخلی رفته ایم و می خواهیم این نوع از لینکسازی را به شما آموزش بدهیم. باور عمومی تصور می کند که لینکسازی خارجی خیلی سخت تر از لینکسازی داخلی می باشد در حالی که لینکسازی داخلی هم پیچیدگی های خودش را دارد. در این مقاله با ما همراه باشید تا به یک سری از این پیچیدگی ها بپردازیم و آن ها را به طور کامل بررسی کنیم.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟(آموزش لینک سازی داخلی)
آشنایی با خدمات سئو سایت دی ام تابان
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید
دی ام تابان

آموزش لینک سازی داخلی

سئو سایت فاکتور های بسیاری دارد. در رابطه با خیلی از آن ها در مقالات قبلی صحبت کردیم و موضوع اینجاست که یادگیری هر کدام از آن ها، زمان زیادی نمی برد و معمولا با دانستن چند نکته، می شود آن ها را به مرحله اجرا در آورد. اما لینکسازی از آن دسته مواردیست که فراتر از آن چیزی هست که به نظر می رسد و البته که خیلی ها هم این موضوع را نمی دانند. شاید یک سری از سئو کار ها در سئو سایت با دیدن عنوان آموزش لینک سازی داخلی به این فکر کنند که “باشه، لینکسازی خارجی شاید آموزش بخواهد اما لینکسازی داخلی دیگر چرا؟” و به این خاطر اینطور فکر می کنند که تصور می کنند لینکسازی داخلی صرفا لینک دادن به صفحات مختلف سایت خودشان و دیگر سایت ها هستند. بدون اینکه این وسط قرار باشد نکاتی را رعایت کنند.
در حالی که واقعا اینطور نیست، حداقل اگر قبلا هم لینکسازی داخلی به ساده ترین شکل خودش هم جواب می داد، در حال حاضر دیگر هم دقت ربات های گوگل و دیگر موتور های جست و جو بالاتر رفته است و هم رفتار کاربر نسبت به لینک ها نیز مهمتر شده است. در واقع به تازگی، نقش کاربر نسبت به لینک ها نیز مهمتر از قبل شده است و دیگر نمی توانیم بدون توجه به تجربه کاربری، لینکسازی داخلی را انجام بدهیم. در این آموزش لینک سازی داخلی ما قصد داریم که یک سری از نکات خاصی که شما باید در این راه رعایت کنید را به شما آموزش بدهیم و نگران نباشید، این نکات خیلی هم سخت نیستند، اما دقت و تمرکز بالایی می خواهند تا بازدهی لازم را داشته باشند. در ادامه با ما همراه باشید تا به این نکات بپردازیم.

how to internal link building

همه چیز در مورد آموزش لینک سازی داخلی

آموزش لینک سازی داخلی به صورت پایه ای

در این بخش از آموزش لینک سازی داخلی تنها می خواهیم مطمئن شویم که می دانیم چگونه لینکسازی انجام می شود و سپس به سراغ نکات خاص آن برویم. لینکسازی در واقع همان اعمال هایپرلینک ها روی متن ها و تصاویر هستند. این کار در وردپرس و آفیس با Ctrl+K انجام می شود و می توانید با انتخاب گزینه آن در بخش ابزار ادیتور متن نیز این کار را انجام داد و سپس باید URL سایتی که می خواهید به آن لینک بدهید را در نوار مربوطه وارد کنید. البته اینکه داریم این موضوع را به شما می گوییم دلیل بر این نیست که شما این موضوع را نمی دانید، بعضی از مخاطبان ما ممکن است که برای اولین بار با این موضوع مواجه شده باشند و اصلا ندانند که لینکسازی چگونه انجام می شود. ما نیز این نکته را صرفا برای آن ها گفتیم.

نکاتی در رابطه با آموزش لینک سازی داخلی

قبل از اینکه این نکات در رابطه با آموزش لینک سازی داخلی بگوییم باید این موضوع را متذکر شویم که ممکن است شما یک سری از این نکات را بدانید و فکر کنید که در نظرتان این موارد بدیهی باشند، اما باور کنید که خیلی مواقع، الزام به لینکسازی موجب می شود که به اجبار یک سری از این نکات را از یاد ببریم و فراموش کنیم که اصلا هدف از لینکسازی چیست. یادمان باشد که هدف از لینکسازی در صفحات، صرفا کرال شدن آن ها توسط ربات های موتور جست و جو نیست و این لینک ها برای این در داخل متن ما داده می شود که کاربر به اطلاعات دیگر در سایت ما نیز دسترسی پیدا کند و در مقالات ما گشت و گذار کند. پس در ادامه با خواندن این نکات، این موضوع را هم مد نظر داشته باشید.

نکاتی در رابطه با آموزش لینک سازی داخلی

برای مخاطب لینکسازی کنید، نه برای ربات ها!

ببینید این موضوع را در نظر داشته باشید که ربات ها، به محض اینکه دسترسی به صفحه شما داشته باشند، لینک های شما را کرال می کنند و اینکه کیفیت لینک دهی شما چگونه باشد را نسبت به صفحه ای که به آن لینک داده اید بررسی می کنند. در حالی که مخاطب شما ممکن است همه لینک های داخل صفحه شما را باز نکند، خصوصا زمانی که متوجه بشود که شما لینکی که در صفحه گذاشته اید را بی هدف قرار داده اید و صرفا آن جا هست که باشد. با این رفتار کاربر، ربات های گوگل هم متوجه می شوند که آن لینکی که شما در آنجا گذاشته اید اصلا ارزشی ندارد و نباید اعتباری برای آن قائل بشوند. پس سعی کنید لینکسازی را به گونه ای انجام بدهید که در جهت ارتقای تجربه کاربری و دادن اطلاعات بیشتر به مخاطب باشد. پس سعی کنید هم در جای درست لینک ها را قرار بدهید و لینک ها به صورتی نباشند که باعث اسپم بشوند و کاربر حس کند که شما با لینکسازی، فقط می خواهید که او را گمراه کنید و بی هدف او را به سمت صفحات دیگر سایت خودتان بکشانید. این موضوع باعث می شود که حس خوبی به مخاطب دست ندهد و نتواند آنطور که باید از خواندن محتوایی که شما نوشته اید لذت ببرد. پس حتما در هنگام لینکسازی این موضوع را مد نظر داشته باشید.

در هنگام لینک سازی، به کلمه کلیدی دقت کنید

در “آموزش لینک سازی داخلی” حتما باید این مورد را در نظر داشته باشید که موضوع مقاله شما چیست و موضوع صفحه ای که به آن لینک می دهید هم دقیقا چیست. می دانیم که در سئو سایت، هر صفحه ای برای خودش یک کلمه کلیدی دارد که این صفحه با آن کلمه کلیدی شناخته می شود و مخاطب معمولا با جست و جوی آن کلمه است که در موتور های جست و جو مطلب مورد نظر را پیدا می کند. زمانی که ما می خواهیم لینکسازی داخلی را انجام بدهیم، این موضوع را باید در نظر داشته باشیم صفحه ای که قرار است به آن لینک بدهیم، کلمه کلیدی اش مرتبط با کلمه کلیدی ای باشد که ما در مقاله اصلی درباره آن صحبت می کنیم.
یعنی ما نمی توانیم مثلا در مقاله ای درباره “سئو سایت” به مقاله ای در رابطه با “خرید لباس” لینک بدهیم. چون این دو، هیچ ارتباط معناداری با هم ندارند. پس باید حواسمان به ارتباط این دو مفهوم باشد.
در ضمن، اینکه ما حتما انکرتکستمان (کلمه ای که حاوی لینک به مطلب دیگر می شود) کلمه کلیدی صفحه ای باشد که به آن لینک می دهیم، واجب نیست. اما حداقل انکرتکست ما باید بخشی از کلمه کلیدی صفحه مورد نظر را شامل بشود که مشخص باشد که داریم در رابطه با چه موضوعی صحبت می کنیم. هرچند در نکته بعدی، متوجه می شویم که تنها این موضوع هم کافی نیست.

درباره موضوع لینک داده شده صحبت کنیم

این مورد از آموزش لینک سازی داخلی هم مربوط به تجربه کاربری می شود و هم ربات های موتور جست و جو به این مورد حساس هستند. مثلا شما نمی توانید به یک صفحه ای لینک بدهید و بعد اصلا درباره آن در صفحه ای که در آن لینکسازی را انجام می دهیم، درباره آن صحبت نکرده باشیم. شما باید در چند کلمه قبل و چند کلمه بعد از لینکی که می دهید، حتما در رابطه با صفحه لینک داده شده (در واقع در رابطه با موضوع و کلمه کلیدی آن) صحبت کنید. بدون این کار، نه ربات های موتور جست و جو متوجه ارتباط بین این دو صفحه می شوند، نه مخاطب رغبتی برای کلیک کردن روی لینک پیدا می کند. در نتیجه لینک مورد نظر اصلا لینک معتبری تلقی نمی شود و نمی توان این لینکسازی را یک لینکسازی درست دانست.

محدود به صفحات سایت خودتان نشوید

قبلا می گفتند که شما حتما باید از بالا بودن اعتبار صفحات سایت های دیگری که به آن ها لینک می دهید مطمئن شوید، اما در حال حاضر موضوع کمی پیچیده تر از آن است. در آموزش لینک سازی داخلی باید به شما بگوییم که شما نباید لینکسازی داخلی را محدود به صفحات سایت خودتان کنید چون گاهی ممکن است که شما اصلا برای مطلبی که نوشته اید منبع خارجی داشته باشید و این موضوع هیچ اشکالی ندارد. با لینک دادن به صفحه منبع شما می توانید هم اعتبار مقاله خودتان را بالاتر ببرید و هم اعتباری به صفحه مورد نظر بدهید. حال دیگر این موضوع مطرح نیست که صفحه مورد نظر چقدر Authority داشته باشد، تنها مهم این است که چیزی که آن منبع نوشته است درست و دقیق باشد.

صفحه را از لینک پر نکنید

احتمالا دیدید که در فاکتور های سئو سایت می گویند که سایت شما حتما باید یک لینک داخلی به صفحه سایت خودتان و یک لینک هم به منبع خارجی داشته باشد. در آموزش لینک سازی داخلی باید به شما بگوییم که حالا حتما این حرف درست نیست ولی در عین حال، پر کردن صفحه از لینک هم لازم نیست. همیشه این موضوع را بدانید که شما تنها در صورتی باید لینک بدهید که از دقیق بودن لینکی که می دهید مطمئن باشید و اینکه چه تعداد لینک بدهید هم مطرح نیست. یادتان باشد که لینکسازی زیاد و بی هدف، می تواند منجر به اسپم لینک بشود و در سئو سایت شما تاثیر منفی دارد. همچنین این نکته را هم بدانید که خیلی از صفحات سایت هستند که بدون داشتن لینک های زیاد هم توانسته اند در صفحه SERP موتور های جست و جو رتبه خوبی کسب کنند. یادتان باشد که این کیفیت لینک است که مهم است و کمیت لینک ها اصلا موضوعی نیست که بخواهد مطرح بشود.

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم که با گفتن چند نکته کاربردی، آموزش لینک سازی داخلی را برای شما ارائه بدهیم. لینکسازی داخلی سادست اما نیاز به دقت بسیاری دارد. درست است که این نوع لینکسازی، حساسیت های لینکسازی خارجی را ندارد و روش های کلاه سیاه و کلاه خاکستری کمتری هم دارد. اما باز هم کیفیت کار در آن مهم است آن چیزی که در لینکسازی داخلی حرف اول را می زند، کیفیت لینکسازی شماست و باید حتما این موضوع را بدانید که لینکسازی شما باید با دقت و وسواس انجام بشود و نباید لینکسازی، صرفا برای راضی کردن ربات های موتور جست و جو و قانع کردن آن ها باشد. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که نکاتی که گفتیم را به خوبی در دستور کار قرار بدهید.

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
5/5 - (3 امتیاز)