معرفی افزونه های ری دایرکت

تو هر سایتی با هر نوع طراحی، اشتباه ممکن است پیش بیاید. گاهی ممکن است یک پیج به هر دلیل حذف بشود و ارور 404 بگیرد یا اینکه گاهی یک محتوا به عنوان محتوای کپی شناخته شود. اشتباه جزوی از انسان است و این ربات های دنیای مجازی هم به هر دلیلی که اشتباه بکنند، در نهایت دلیلش می تواند یک خطای انسانی باشد. حال گاهی خطا ها در این دنیا غیر قابل جبران هستند و گاهی هم این خطا ها را می شود جبران کرد. در واقع شاید این جبران اشتباه یک عقب گرد کوچک باشد و در طولانی مدت تبعات کمی داشته باشد، اما بسیار کاربردی و بهینه است. این جبران اشتباه چیزی نیست به جز ری دایرکت کردن صفحات به صفحات دیگر که اتفاقا برای سئو سایت هم بسیار کاربردی است و اینجا هم قصد داریم به معرفی افزونه های ری دایرکت بپردازیم.

چرا ری دایرکت می کنیم؟

در پروسه داشتن یک سایت خیلی اتفاق ها ممکن است بیافتد که یک صفحه نیاز به ری دایرکت کردن داشته باشد. گاهی مواقع ممکن است یک صفحه حذف شود و ارور ۴۰۴ بگیرد، گاهی ممکن است به هر دلیل محتوای یک صفحه کپی باشد، گاهی مواقع بعضی از مطالب ما همیشگی نیستند و تاریخ انقضا دارند و دیگر نباید نمایش داده شوند و… . تمامی این ها جزو دلایلی است که ما بخواهیم یک صفحه را به صفحه دیگر ری دایرکت کنیم.

گاهی مواقع هم این تصمیم ممکن است به دلایل استراتژیکی صورت بگیرد. به فرض مثال یک صفحه ای که چندان کاربردی برای ما ندارد و اتفاقا رتبه بالایی هم در موتور های جست و جو دارد می توانیم به صفحه دیگری که برای ما مهم است ری دایرکت کنیم. به این صورت قدرت صفحه بی ارزش را به صفحه با ارزش انتقال می دهیم تا کاربران را سریع تر به هدفشان برسانیم.

معرفی افزونه های ری دایرکت

افزونه های ری دایرکت

به این خاطر که پیش از این قبلا درباره انواع ریدایرکت صحبت کرده بودیم در اینجا به سرعت به سراغ اصل مطلب یعنی معرفی افزونه های ری دایرکت می رویم تا شما را با این افزونه ها آشنا بکنیم که در آینده و یا شاید همین حالا، از آن ها برای ری دایرکت کردن صفحات خودتان استفاده کنید. پس، با دی ام تابان همراه باشید.

ری دایرکت منیجر ( Redirect Manager )

ری دایرکت منیجر یکی از بهترین افزونه ها برای ری دایرکت صفحات می باشد. ری دایرکت کردن در این افزونه هم به سادگی انجام می شود و نیاز به کار زیادی ندارد. خوبی این پلاگین هم این است که سرچ کنسول به خوبی این پلاگین را شناسایی می کند و این افزونه با سرچ کنسول به خوبی یکپارچه می باشد. در نتیجه مشکلاتی که در شناسایی صفحات شما توسط گوگل بوجود می آید نیز به راحتی برطرف می شوند.

ری دایرکت منیجر انواع زیادی از ری دایرکت ها را از قبیل ری دایرکت دائمی ۳۰۱، ری دایرکت found یا ۳۰۲، ری دایرکت موقت ۳۰۷، ۴۱۰ یا محتوای پاک شده و ۴۵۱ محتوای غیرقابل دسترس به دلایل قانونی  شامل می شود.

این افزونه به عنوان یکی از اضافات یاست سئو (yoast seo) عرضه می شود و قیمت آن نیز ۸۹ دلار می باشد.

ریدایرکشن (Redirection)

ریدایرکشن هم یکی از محبوب ترین افزونه های وردپرس برای ریدایرکت به شمار می آید. دلایل این محبوبیت کاملا مشخص است، اینکه به شما اجازه می دهد تمامی ارور های مربوط به ریدایرکت در سایتتان را به راحتی مدیریت کنید. این افزونه حتی به شما این اجازه را می دهد ری دایرکت های مشروط را هم مدیریت کنید. ریدایرکت هایی مانند ریدایرکت لاگین، ریدایرکت ظرفیتی، ریدایرکت آی پی، ریدایرکت سرور، ری دایرکت نوع پیج و ریدایرکت های دیگری که ممکن است هر افزونه ای این کار ها را برای شما نکند.

یکی دیگر از ویژگی های این افزونه این است که به خوبی ارور های ۴۰۴ را تشخیص می دهد و به شما می گوید که باید ری دایرکت هایتان را آپدیت کنید. این افزونه تنظیمات دسترسی بسیار قدرتمندی دارد که به شما اجازه می دهد تمامی ریدایرکت ها، ارور ها و اطلاعات کاربرا را به خوبی مدیریت کنید.

جالب اینجاست که این افزونه با تمامی این امکانات نه تنها رایگان است، بلکه رسما هیچگونه نسخه پرمیوم و سطح بالاتری ندارد که بابت آن مجبور به پرداخت پول شوید. تمام امکانات با یکبار نصب کردن این افزونه قابل دسترسی هستند.

سیمپل ۳۰۱ ریدایرکت ( Simple 301 Redirects )

سیمپل ۳۰۱ ریدایرکت یا همان ریدایرکت ۳۰۱ ساده یک افزنه وردپرس برای ریدایرکت ۳۰۱ است که به شما اجازه می دهد پیج های پاک شده به URL های جدید  ریدایرکت کنید.

با این افزونه شما می توانید به راحتی پیج های قدیمیتان را به پیج های جدید تر ری دایرکت کنید، این موضوع مسلما برای فرایند مهاجرت وبسایت بسیار مناسب است. حتی اگر ساختار URL شما با پرمالینک های جدید دامنه ای که می خواهید به آن مهاجرت کنید مطابقت نداشته باشند، این افزونه اطمینان حاصل می کند که بدون مشکل URL شما ری دایرکت شود.

این افزونه هم مانند بیشتر افزونه های ریدایرکت رایگان است.

معرفی افزونه های ری دایرکت

افزونه ۴۰۴ به ۳۰۱

افزونه ۴۰۴ به ۳۰۱ یک افزونه ریدایرکت خیلی سادست. این افزونه این اجازه را به شما می دهد  صفحاتی که ارور ۴۰۴ دارند را به راحتی به یک لینک دلخواه ریدایرکت کنید. این افزونه سه نوع از ریدایرکت ها را (۳۰۱، ۳۰۲، ۳۰۷ ) برای شما انجام می دهد.

یک امکانی که این افزونه دارد این است که شما می توانید ایمیل خودتان را به این افزونه بدهید که در صورت بوجود آمدن هرگونه ارور ۴۰۴، برای شما نوتیفیکیشن بیاید.

همانطور هم که انتظار می رود، این افزونه هم رایگان است.

Redirects 301

۳۰۱ ریدایرکتس یک افزونه رایگان ریدایرکت وردپرس است. این افزونه به شما اجازه می دهد ریدایرکت های ۳۰۱ و ۳۰۲ انجام بدهید. نه بیشتر و نه کمتر.

این افزونه زمانی به کار شما می آید که می خواهید یک محتوای قدیمی و تاریخ مصرف گذشته را آپدیت کنید. این افزونه چیزی بیشتر از بقیه افزونه های ریدایرکت ندارد. پس، تعجبی ندارد که این افزونه هم رایگان است.

سیف ریدایرکت منیجر ( Safe Redirect Manager )

Safe Redirect Manager یک افزونه HTTP وردپرس است. این سیستم برای شما یک دشبورد ساده و خوب داخل وردپرس برای ریدایرکت کردن فراهم می کند. با این افزونه شما می توانید قوانین ریدایرکت خودتان را سفارشی سازی کنید و خودتان یک نوع از ریدایرکت را برای این افزونه تعریف کنید.

کار کردن با این افزونه بسیار راحت است و به علاوه پشتیبانی از طرف خود وردپرس، هزینه ای هم ندارد.

سئو ریدایرکشن پلاگین ( SEO Redirection Plugin )

SEO Redirection یکی از افزونه های قدرتمند ری دایرکت وردپرس به حساب می آید. این افزونه به شما اجازه می دهد که ریدایرکت های ۳۰۱ انجام دهید و به راحتی آن ها را مدیریت کنید. از افزونه به شما کمک می کند که ارور های ۴۰۴ را که در Google Search Console نمایش داده می شود رفع کنید.

این افزونه امکان جالبی که دارد این است که اگر شما URL یک صفحه را تغییر دهید به صورت اتوماتیک آن را ریدایرکت می کند. یک مقدار کنترل پنل این افزونه سخت تر از بقیه است اما امکانات بیشتری به نسبت یکسری از افزونه ها دارد که البته رایگان هستند.

سخن آخر

اینم از معرفی افزونه های ری دایرکت برای جبران کردن اشتباهات در سایت و بهینه سازی دوباره سایت. درست است که ممکن است کارکرد این اپلیکیشن ها در بعضی موارد یکسان باشد، اما امکانات جانبی هرکدام از آن ها مختص به یکسری از سایت های خاص می باشد که می توانید از آن ها هم استفاده کنید. امیدواریم این مقاله مورد قبول و توجه شما قرار گرفته باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *