معرفی انواع اسکیما

در این مقاله به موضوع اسکیما قرار است بپردازیم و موثر ترین اسکیما ها را در روند بهینه سازی سایت را بررسی می کنیم. ابتدا ببینیم اسکیما چیست؟ در ادامه به معرفی انواع اسکیما می پردازیم.

اسکیما چیست؟

اسکیما کد هایی هستند که توسط وبمستر ها در سئو سایت و صفحات مختلف سایت قرار می گیرند که کمک کنند مطالب داخل سایت برای موتور های جستجو گوگل، بینگ، یادنکس و یاهو شناخته شوند تا بتوانند نتایج بهتری را به کاربران خود نشان دهند. وب سایت هایی که از اسکیما استفاده می کنند رتبه ی بهتری در نتایج نسبت به وب سایت هایی که از اسکیما استفاده نمی کنند می گیرند. به زبان ساده تر هر چقدر گوگل راحت تر متوجه ی وب سایت شما شود، شما بیشتر در نتایج موتور های جستجو ظاهر می شوید و این ملزم به انجام یک سری عملیات هست که اسکیما یکی از آنهاست.

برای اینکه راحت تر متوجه ی این موضوع شوید یک مثال میزنیم:

اسکیما چیست؟

مثلا در مثال بالا نتییجه ی اولی که در جستجوی گوگل اومده هم دارای ستاره امتیاز (Rating Star) و هم دارای تاریخ انتشارهست. هر دو تای اینها اسکیما هستند و باعث می شود تا کاربر از میان تمام نتایجی که نشان داده شده است سایتی را مشاهده کند که دارای ستاره امتیاز کاربران است. اما در نتیجه ی بعدی ریچ اسنیپتسی ( Rich snippets) وجود نداره برای اینکه ریچ اسنیپتس نمایش داده شود باید از کد های زیر استفاده کنید:

<div itemprop=”aggregateRating” itemscope itemtype=”https://schema.org/AggregateRating”>

<span itemprop=”ratingValue”>[Aggregate rating given]</span>

stars –

<span itemprop=”reviewCount”>[Number of reviews]</span>

reviews</div>

انواع اسکیما کدام اند؟

اسکیماهای مختلفی برای اهداف متنوع وجود دارند که شما میتوانید با استفاده از آنها در صفحات وب سایتتون رو در نتایج SERPs بهتر به موتور های جستجو نشان دهید. در ادامه به معرفی هر کدوم از انها می پردازیم.

  • اسکیما سازمانی

در معرفی انواع اسکیما این نوع از اسکیما را باید تمام سازمان ها و کسب و کار لحاظ کنند چون خیلی به شناخته شدن توسط گوگل و نمایش دادن در SERPs  کمک می کند. شامل لوگوی برند، آدرس سوشال مدیا و اطلاعاتی مانند شماره تماس و… باید حتما استفاده شوند.

انواع اسکیما کدام اند؟
  • برادکرامب ( Breadcrumb)

برادکرامب یا مسیر راهنمای سایت از دیگر اسکیماهای مقوله معرفی انواع اسکیما هست که اغلب در پایین منو سایت های مختلف مخصوصا سایت های فروشگاهی مشاهده میکنید. بساری از وب سایت های فروشگاهی دسته بندی های بسیاری دارند وجود این نوع از اسکیما به کاربر کمک می کند تا راحت تر به خواسته ی خود برسد.

برادکرامب ( Breadcrumb)
  • Site navigation

اضافه کردن کد اسکیمای Navigation  نه تنها کمک میکند تا گوگل بهتر صفحه ی شما رو درک کند بلکه تاثیر بسازی در نرخ کلیک ( Click Thorough Rate) دارد.

Site navigation
  • اسکیما برای کسب و کارهای اینترنتی

استفاده از اسکیمای محصولات مانند قیمت، اطلاعات موجودی محصولات خیلی در روند بهینه سازی سایتتون میتواند به شما کمک کند.

اسکیما برای کسب و کارهای اینترنتی
  • اسکیما Ratings Mark

این نوع اسکیما اغلب برای کسب و کارهای اینترنتی استفاده می شود اما برای کسب و کار های محلی مثل رستوران هم می شود از آن استفاده کرد.

اسکیما Ratings Mark
  • Publishing website

در بحث معرفی انواع اسکیما از دیگر اسکیما هایی که میتوان به آن اشاره کرد این نوع از اسکیما هست که برای سایتهایی بسیار مناسب است که محتوا هایی مانند بلاگ ها و مقالات خبری انتشار می دهند

3 تا از مهم ترین اولویت هایی که باید در این نوع از اسکیما رعایت شوند عبارت اند از:

  • عکس
  • تاریخ انتشار
  • هدلاین مقاله
Publishing website
  • اسکیما برای بیزینس های محلی

این اسکیما خیلی مناسب هست برای رستوران ها، باشگاه ها، مراکز خرید و … برای مثال در این نوع از اسکیما لوکیشن دقیق، آدرس شماره تماس و ساعت کاری رستوران قرار داده شده است. استفاده کردن از این نوع اسکیما به صورت چشم گیری در رنکیگ تاثیر می گذارد.

  • Recipe Websites

تا بحال براتون سوال شده که چطوری سایت هایی که دستورات آشپزی امتیازات، عکسها و ریویو های سایتشان را در سرچ گوگل قرار می دهند؟

جواب اسکیمای مخصوص دستورات آشپزی است. درست کردن یک نتیجه سرچ جذاب با اسکیمای مناسب.

برای این کار هم حداقل باید 2 تا از کد های مرتبط رو وارد کنید

  • زمان مورد نیاز برای آماده شدن و دستور پخت
  • عکس
  • جدول تغذیه
  • ریویو ها
Recipe Websites
  • اسکیما برای اشخاص ( Personal)

اسکیما اشخاص یکی دیگر از اسکیما های بحث ما یعنی معرفی انواع اسکیما هست. این نوع از اسکیما بیشتر برای اشخاص معروف به کار برده می شود ولی هر کسی میتواند از این نوع اسکیما استفاده کند مثلا برای رزومه های شخصی. برای مثال تصور کنید شما در حال جستجو برای موقعیت شغلی کارشناس سئو هستید و شما در جستجوهای کارفرما ظاهر می شوید و تمام ! شما یک فظا برای پیدا کردن موقعیت شغلی خودتان ایجاد کرید.  دلیل اینکه رزومه ی شما به کارفرما نشون داده شد بخاطر اسنفاده از اسکیمای اشخاص بود.

این هم از بهترین و موثر ترین اسکیما برای نتیجه ی سرچ بهتر که همراه است با نرخ کلیک بیشتر. اگر شما هم از آن دسته از افراد هستید که از وارد کردن کدها برای اسکیما ها فراری اید، برنامه های بسیاری برای ساختن اسکیما وجود دارد که می توانید از آنها استفاده بکنید تا اسکیمای مورد نظرتون را درست کنید. همون طور که دیدید استفاده از اسکیما در عین مهم بودن بسیار ساده است اما همچنان جای تعجب داره که بسیاری از کسب و کار ها از این موقعیت برای پیشرفت خودشان و رقابت با کسب و کارهای مشابه خودشون استفاده نمی کنند. هر کسی میتواند از اسکیما استفاده کنند ولی اینکه به چه شکل از آن استفاده بکنید بستگی به بیزینس شما دارد.

اسکیما از تکنیک هایی از سئو است که قطعا حالا حالا ها همراه ما هست و این مجاب می شود تا آن را بیاموزیم و از میکرودیتا های مرتبط استفاده بکنیم تا در نتایج سرچ بهتر عمل کنیم.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *