لینکسازی همیشه در سئو سایت مهم بوده و این دیگر یک چیز واضح و مبرهن است. سئو کار ها و مدیران سایت هر کاری می کنند که از دیگر سایت ها لینک دریافت کنند تا اعتبار آن ها پیش گوگل بیشتر بشود. برای همین هم هستش که یک سری روش هایی برای لینکسازی ممکن است بوجود بیاید که خیلی باب میل گوگل نباشد و یک سری روش هایی هم هستند که اگر درست از آن ها استفاده کنیم، می توانیم سئو خوبی داشته باشیم. Guest Blogging چیست ؟ یکی از همین روش های خوبی که اگر به خوبی و در جای درست از آن استفاده بشود، می توانیم هم اعتبار سایت خودمان را بالا ببریم، هم اینکه گوگل به فکر جریمه کردن ما نیفتد. در این مقاله قرار است هر آنچه که باید را درباره Guest Blogging به شما توضیح بدهیم. پس در این مقاله همراه ما باشید.

Guest Blogging چیست؟

در اینجا به سراغ یکی از مهمترین مباحث سئو سایت رفته ایم. در ساده ترین پاسخ به این سوال که Guest Blogging چیست ، باید بگوییم که Guest Blogging انتشار پستی درباره سایت و کسب و کار ما در سایت دیگر می باشد. همانطور که زمانی که می خواهیم این مفهوم را به فارسی ترجمه کنیم می شود بلاگ نویسی میهمان و ما قرار است میهمان سایت های دیگر باشیم و هم مطلبی از سایت خودمان را در آن ها ارسال کنیم و هم اینکه با آن به سایت خودمان لینک بدهیم که لینکسازی خارجی سایت خودمان را برای سئو سایت انجام داده باشیم. یکی از روش های جالب سئو که عجیب است که بسته به استفاده از آن، هم می تواند جزو سئو کلاه سفید محسوب شود، هم جزو سئو کلاه خاکستری و در نهایت ممکن است اگر به قصد گول زدن گوگل باشد، سئو کلاه سیاه محسوب شود.

همین حساس بودن اینکه Guest Blogging چیست و هم اینکه نمی توان با اطمینان آن را تعریف کرد است که آن را تبدیل به یک مبحث جالب می کند. چیزی که واقعا نمی دانیم آیا قرار است تاثیر بالایی داشته باشد، تاثیر پایینی داشته باشد، تاثیری نداشته باشد و یا اینکه حتی ممکن است تاثیر منفی نیز داشته باشد. این موضوع کاملا بستگی به خودمان و عملکردمان دارد. اینکه ما از این امکانی که داریم چگونه استفاده کنیم. در این مقاله قرار است به شما یاد بدهیم که چگونه می شود این روش را طوری مدیریت کرد که نه سیخ بسوزد و نه کباب و در نهایت هم مخاطب راضی باشد، هم گوگل و هم شما به عنوان مدیر سایت باعث شوید که سایت شما در موتور جست و جو رتبه بهتری دریافت کند. پس در ادامه همراه ما باشید که بیشتر با این مفهوم آَشنا شویم.

Guest Blogging چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

هدفتان از Guest Blogging را مشخص کنید

قبل از اینکه بیشتر ببینیم که Guest Blogging چیست و چگونه انجام می شود، بهتر است با همین تعریف هایی که ارائه دادیم، شما اهداف خودتان را مشخص کنید. در واقع مشخصا هدف دریافت رتبه بهتر در موتور های جست و جو می باشد. اما شما اول از همه باید مشخص کنید که قرار است چگونه کار خودتان را انجام بدهید و چگونه یک Guest Blogging درست داشته باشید. پس برای اینکه شما بهترین عملکرد را داشته باشید احتمالا باید این 3 هدف را داشته باشید:

1-خودتان را به عنوان یک قدرت در صنعت خودتان معرفی کنید.

2-ترافیک بسیار زیادی را روانه سایت خودتان کنید.

3-برای سایت خودتان بک لینک بسازید که رتبه خودتان در موتور جست و جو بالا برود. (این هرگز نباید هدف اصلی شما باشد و اگر قرار باشد این را تمرکز اصلی قرار بدهید، به بی راهه کشیده می شوید.)

مطمئن باشید که اگر محتوای خوبی تولید کنید، به هر 3 تا از این اهداف خواهید رسید. اگر قرار است که به هدف اول و دوم برسید، باید دنبال بلاگ هایی بروید که مخاطب بیشتری دارند و اگر قرار است هدف سوم را مد نظر قرار بدهید، باید بلاگی را انتخاب کنید که Authority دامنه اصلی اش بسیار بالا باشد.

چگونه بهترین فرصت های Guest Blogging را پیدا کنیم؟

حال اگر می خواهید بدانید مرحله بعدی “Guest Blogging چیست” باید به شما بگوییم که در این مرحله باید به دنبال جاهایی باشید که می توانید مطالب خودتان را در آن انتشار بدهید. تمرکز اصلی شما باید جاهایی باشند که به کسب و کار شما مرتبط باشند و حداقل شباهتی به کسب و کار شما داشته باشند که بتوانید مخاطب اصلی خودتان را در آن ها پیدا کنید. این بلاگ ها باید این ویژگی ها را داشته باشند:

-محتوای آن ها متمرکز بر کسب و کار شما باشد.

-مخاطب آن سایت به کسب و کار شما علاقه مند باشد.

-بلاگ مورد نظر مخاطبانی داشته باشد که با پست های بلاگ تعامل داشته باشند. (کامنت بگذارند و آن ها را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند)

-صاحب بلاگ در شبکه های اجتماعی فعال باشد تا اگر لازم شد، پست های شما را نیز به اشتراک بگذارد.

چگونه بهترین فرصت های Guest Blogging را پیدا کنیم؟

روش نوشتن Guest Blogging چیست

در اینجا می خواهیم کمی مستقیم تر با شما صحبت کنیم. می خواهیم یک سری اصول را در نوشتن Guest Blogging برای شما بگوییم. چرا مهم است که بدانید روش نوشتن Guest Blogging چیست ؟ چون Guest Blogging واقعا یک شمشیر دو لبه است. اگر به خوبی آن را ننویسید و لینکسازی در آن انجام بدهید، نه تنها باعث نمی شود که رتبه سایت اصلی شما بالاتر برود، بلکه ممکن است باعث شود که رتبه سایت اصلی شما افت هم بکند و گوگل خیال کند که شما دارید لینکسازی های دستکاری شده انجام می دهید. در واقع باید طوری بلاگ نویسی میهمان انجام بشود که انگار شما یک کسب و کار معتبر هستید و صرفا دارید با بلاگ نویسی میهمان، سایت اصلی را منبع قرار می دهید. پس بهتر است بدون معطلی به سراغ این روش ها برویم.

Guest Blogging درباره شما نیست

با تعریف اینکه Guest Blogging چیست لطفا خیال نکنید که قرار است شما سایت خودتان را تبلیغ کنید. خیر، شما قرار است یک مطلب علمی انتشار بدهید که در آن یک سری اطلاعات مهم را به کاربران بدهید و آن وسطا هم لینکی به سایت اصلی بدهید. مطلب شما به هیچ عنوان نباید یک مطلب تبلیغاتی و معرفی کسب و کار شما باشد. مطلب شما باید درباره یک موضوع از کسب و کار شما باشد که شما آن را آموزش می دهید و آن را به مخاطب یاد می دهید. پس یادتان باشد که این اطلاعات اول اینکه باید به کسب و کار شما مرتبط باشد، دوم اینکه با این وجود نباید مستقیما درباره کسب کار شما باشد.

مثلا اگر شما یک شرکت لوازم خانگی هستید، بد نیست که مطلب شما مثلا درباره چگونگی تعمیر یخچال باشد و قرار نیست که درباره برند خودتان و محصولاتتان صحبت کنید.

فرمت پست بلاگ شبیه مطالب سایت خودتان باشد

یک بار دیگر تعریف Guest Blogging چیست را نگاهی بیندازید، قرار است که Guest Blogging انتشار مطلبی از سایت شما در سایت دیگری باشد. پس هر جوری که سایت خودتان را می نویسید آن را هم بنوسید و به گوگل نشان دهید که قرار نیست کسی را گول بزنید. پس سعی کنید فرمت پست های بلاگ را شبیه به فرمت پست های سایت خودتان نگه دارید که هویت سایت شما نیز در پست مورد نظر بلاگ نویسی میهمان نیز حفظ بشود.

در پست از لینک های “داخلی” هم استفاده کنید

حال که می دانید Guest Blogging چیست ، یک طوری رفتار کنید که هم به نفع شما باشد و هم صاحب بلاگ هم نفعی ببرد. در واقع شما باید در همان پست بلاگ میهمان به دیگر پست های صاحب سایت نیز لینک بدهید تا طوری باشد که انگار مقاله شما صرفا یک مقاله تبلیغاتی برای لینک دادن به سایت خودتان نیست. به گونه ای که انگار این مقاله، در واقع برای شماست اما طوری به نظر برسد که انگار این مقاله برای سایت میزبان می باشد.

internal links

طوری مقاله را بنویسید که انگار سایت خودتان است

خوب بنویسید، درست بنویسید، کامل بنویسید و به گونه ای بنویسید که مخاطب از خواندن آن لذت ببرد. مطمئن باشید که هرچقدر مقاله شما بهتر باشد، بیشتر امکان دارد که کاربران روی لینک ها که چند مورد از آن ها لینک های سایت شماست کلیک کنند. همچنین گوگل اینطوری خیال نمی کند که شما در حال Content Farm هستید. Content Farm به سایت هایی می گویند که صرفا وجود دارند که در آن ها محتواهای اسپمی انتشار داده شود و به یک سایت هدف لینک دهی شود که یک روش کلاه سیاه محسوب می شود.

سخن پایانی

حال که دیگر می دانیم که Guest Blogging چیست و همچنان هم نه گوگل آن را تایید می کند و نه با اطمینان آن را محکوم می کند. به هر حال این موضوع نباید باعث شود که شما از Guest Blogging به درستی استفاده نکنید و کار هایی که لازم است را انجام ندهید. اگر از روی های درست بلاگ نویسی میهمان استفاده کنید، مطمئن باشید که هم سئو سایت موفق تری خواهید داشت و هم می توانید ترافیک بسیار زیادی را روانه سایت خودتان کنید. به هر حال این به خود شما بستگی دارد. می دانیم که روش های خوب و کلاه سفید همیشه سخت تر هستند و دیر تر هم نتیجه می دهند، اما ارزشش را دارد که باعث شویم سایت ما همیشه در نتایج بماند و حذف نشود. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که مطالب مورد توجه شما واقع شده باشد.

منبع:
hubspot

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *