Inbound Link چیست ؟ 2 دلیل استفاده از آن 2 ویژگی اصلی آن

وقتی مفاهیم در یک تخصص زیاد می شوند، گاهی ممکن است اشتباهاتی هم در این راه پیش بیاید، مثلا ممکن است ما یک مفهوم را با مفهوم دیگری اشتباه بگیریم و تصور کنیم که این دو یکی هستند. در سئو سایت هم این موضوع گاهی پیش می آید و برای همین هم لازم است که گاهی یک بار دیگر به مفهوم اصلی موضوعات توجه کنیم. اینجا می خواهیم درباره مفهوم Inbound Link صحبت کنیم و ببینیم که Inbound Link چیست و به چه لینک هایی می گویند. در این مقاله، ما به سراغ یکی از اصلی ترین موضوعات سئو خارجی رفته ایم و می خواهیم تمامی ابهاماتی که حول محور این موضوع هستند را برطرف کنیم. قبل از اینکه این بحث را شروع کنیم هم چند نکته را به شما خواهم گفت و سپس به اتفاق یکدیگر به سراغ Inbound Link خواهیم رفت. همراه ما باشید.

در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟

در-این-مطلب-با-چه-مواردی-آشنا-می-شویم-؟-1.png
آشنایی با خدمات سئو سایت دی ام تابان
برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید
سئو سایت

inbound link چیست؟

اول از همه بگذارید به شما بگوییم که اگر با زبان انگلیسی آشنا هستید و با سئو سایت آشنایی ندارید، گول آن In در عبارت Inbound Link را نخورید و تصور نکنید که می خواهیم درباره لینک داخلی صحبت کنیم. خیر، در پاسخ به این سوال که Inbound Link چیست باید بگوییم که Inbound Link ها، لینک هایی هستند که سایت های دیگر در صفحاتشان به سایت ما می دهند و در واقع ما در زبان فارسی به اصطلاح به آن ها “لینک خارجی” می گوییم که البته چندان هم معادل درستی نیست. چرا؟ بالاتر گفتیم که مفاهیم سئو سایت گاهی با یکدیگر قاتی می شوند و ما ممکن است هم به Inbound Link ها و هم به لینک های داخلی ای که به سایت های خارجی می دهیم، “لینک خارجی” بگوییم که این کار اصلا درست نیست. این دو، اسم متفاوت از هم دارند که در آینده به دیگری هم خواهیم پرداخت.
حال که می دانیم Inbound Link چیست و احتمالا با خودمان فکر کنیم که این Inbound Link ها دقیقا چه فایده ای دارند و چه اتفاقی رخ می دهد اگر یک سایت، به ما لینک بدهد. مسلما اگر به آن فکر کنید و کمی هم در سئو سایت تخصص داشته باشید می دانید که Inbound Link یک مفهوم مثبت است و اینکه سایت های دیگر به ما لینک بدهند واقعا اتفاق خوبی است. اما مشکل اینجاست که موضوع به همینجا ختم نمی شود و ساخت Inbound Link ها نه خیلی محتمل است و نه اینکه همه آن ها به درد ما می خورند و برای سئو سایت ما خوب هستند. در ادامه بیشتر با این مفهوم آشنا می شویم و در آن جا توضیحات بیشتری در رابطه با این لینک ها ارائه خواهیم داد. همراه ما باشید.

inbound link چیست و اهمیت آن ها

همه چیز در مورد inbound link ها

چرا به Inbound Link ها نیاز داریم؟

حال که می دانیم Inbound Link چیست بهتر است که فایده آن را هم بدانیم. با دانستن ماهیت این نوع لینک ها، احتمالا تا الان متوجه شدیم که چه کاربرد هایی دارند. اما باز هم بد نیست که به 2 مورد از اصلی ترین کاربرد های این Inbound Link ها اشاره کنیم.

دلیل اول: بهینه سازی سایت برای موتور جست و جو یا همان SEO

اگر می خواهید بدانید که اولین و مهمترین دلیل وجود Inbound Link چیست باید بگوییم که اصلا این موضوع بیشتر در سئو سایت است که مطرح می شود. هر سایتی که بیشترین Inbound Link ها به آن شده اند، شانس بیشتری دارد که رتبه های بالاتر را در موتور های جست و جو خصوصا گوگل دریافت کند. در واقع Inbound Link ها به Crawler های موتور جست و جو که در مقالات قبلی درباره آن ها صحبت کردیم می گویند که سایتی که به آن لینک داده شده است، یک سایت معتبر است و درباره موضوعی صحبت می کند که به موضوع ما مربوط است. البته که کرالر ها با همه Inbound Link ها یکجور رفتار نمی کنند و در مباحث بعدی به شما خواهیم گفت که Inbound Link شما از نظر سئویی باید چه ویژگی هایی داشته باشد.

دلیل دوم: افزایش ترافیک Referral

اول از همه بگذارید بگوییم که ترافیک Referral، در واقع ترافیکی است که ما از طریق سایت های دیگر بدست می آوریم. زمانی که یک Inbound Link به سایت شما در سایت دیگری وجود داشته باشد، کسانی که در حال مطالعه مطلب آن سایت هستند ممکن است روی لینک شما نیز کلیک کنند و وارد سایت شما بشوند. این موضوع باعث می شود که ترافیک سایت شما بیشتر بشود و افراد بیشتری نیز با سایت شما آشنا بشوند. البته که ارزش این ترافیک Referral ای که شما بدست می آورید هم مهم است و سایتی که این لینک را به شما می دهد هم باید یک سری ویژگی هایی داشته باشد که در موضوع بعدی به آن ها اشاره خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

Inbound Link ها باید چه ویژگی هایی داشته باشند؟

ویژگی های Inbound Link چیست ؟ در واقع بهتر است سوال اینگونه پرسیده بشود که Inbound Link ها باید چه ویژگی هایی داشته باشند که با ارزش تلقی بشوند؟ Inbound Link ها باید یک سری از ویژگی ها را داشته باشند تا بتوانند اعتبار را به سایت ما منتقل کنند که ما بگوییم، فلان Inbound Link برای سئو سایت ما مناسب است و بودن آن کاملا لازم است. در ادامه به این دو ویژگی اصلی می پردازیم و درباره هرکدام به صورت جداگانه صحبت خواهیم کرد.

Inbound Link ما باید از سایت معتبری باشد

سایتی که به ما Inbound Link را می دهد مهم است. شما نباید از هر سایتی که از راه رسید Inbound Link دریافت کنید و تصور کنید که این موضوع باعث بالا رفتن رتبه سایت شما می شود. سایتی که به شما Inbound Link می دهد باید معتبر باشد و به عبارت دیگر باید Domain Authority یا اعتبار دامنه و Page Authority یا اعتبار صفحه بالایی داشته باشد. معمولا بر حسب موضوع سایت، DA و PA خوب فرق می کند اما معمولا سایت هایی که DA و PA اشان بالای 50 باشد و البته امتیاز اسپم آن ها یا Spam Score آن ها 0 باشد، به عنوان سایت های معتبر شناخته می شوند. برای شناسایی این نوع سایت ها می توانید از ابزار MOZ استفاده کنید.
در ضمن اگر هم به مثال برای Inbound Link نیاز دارید، لینکی که در حال حاضر ما به سایت MOZ داده ایم یک Inbound Link است.

Inbound Link ها باید Anchor Text مناسب داشته باشند

Anchor Text چیست؟ انکرتکست در واقع همان متنی است که لینک روی آن می آید. حال Inbound Link ها نیز باید انکرتکست مناسبی داشته باشند که به عنوان یک Inbound Link درست، اعتبار را به سایت ما منتقل کنند. مثلا اگر شما بخواهید به صفحه اصلی سایت Dmtaban یعنی سایت ما لینک بدهید، مناسب ترین انکرتکست همان اسم سایت ما یعنی Dmtaban می باشد. یا اگر می خواهید به مقاله Inbound Link چیست لینک بدهید، انکرتکست بهتر است که Inbound Link یا ” Inbound Link چیست” باشد. اگر اینطور نباشد، کرالر های موتور جست و جو ممکن است نتوانند ارتباط صفحات را با یکدگر تشخیص بدهند و خیال می کنند که لینکسازی به هدف دور زدن الگوریتم ها انجام شده است و ممکن است اعتباری برای لینک ما قائل نشوند.

راه های دریافت Inbound Link چیست؟

شاید پیش خودتان فکر کنید که مگر چقدر این شانس را داریم که از یک سایت Inbound Link دریافت کنیم؟ احتمالا جوابی که به این سوال می دهید این است که هیچ سایتی نمی خواهد به ما لینک بدهد، پس ما باید خودمان دست به کار بشویم و برویم بدون اجازه لینک های خودمان را در سایت های دیگر بگذاریم. این کار، کار درستی نیست. به این خاطر که اگر شما برای خودتان شروع به لینکسازی در سایت های دیگر بکنید، ممکن است ادمین های آن سایت ها لینک های شما را پاک کنند و ربات های موتور جست و جو، لینک های شما را اسپم تشخیص بدهند. این کار نه تنها سودی برای شما ندارد، بلکه ضرر هم دارد و باعث افت رتبه شما یا حتی حذف از Index می شود. همچنین یکی دیگر از کار هایی که نباید برای Inbound Link ها انجام بدهید، خرید لینک است. خرید لینک از سایت های دیگر نیز می تواند باعث اسپم لینک بشود و باز هم شما را به دردسر بیندازد. پس چاره چیست؟ برای اینکه شما Inbound Link های خوبی داشته باشید، چند راه مفید تر اما سخت تری وجود دارد که بهتر نتیجه می دهند.

تولید محتوای عالی و مرجع

اگر شما بدانید که Inbound Link چیست ، بهترین روشی که برای بدست آوردن آن باید پیش بگیرید این است که اصلا هیچ اهمیتی به آن ندهید. بروید و روی محتوایتان تمرکز کنید تا یک محتوای بسیار عالی تولید کنید. محتوایی که آنقدر با ارزش باشد که سایت های دیگر با خواندن آن، بخواهند که از محتوای شما استفاده کنند. اگر دیدید که سایتی از محتوای خوب شما استفاده کرد (کپی نکند!)، از او بخواهید که به شما هم در مقاله خودش لینک بدهد. مثلا ما خودمان برای این مقاله، از یکی از مقاله های سایت Hubspot کمک گرفتیم و در منبع به آن لینک خواهیم داد.

بلاگ نویسی مهمان

یک کار جالب دیگری که می توانید بکنید Guest Blogging یا بلاگ نویسی مهمان است. به این صورت که شما می توانید مطلبی درباره کسب و کار خودتان در یک سایت مشابه با سایت خودتان بنویسید و با اجازه ادمین سایت، آن را انتشار بدهید. اینکه Guest Blogging چیست را در مقالات قبلی گفته ایم برای اطلاعات بیشتر می توانید از مقاله مربوطه آن استفاده کنید.

رپورتاژ نویسی

یکی از بهترین روش هایی که در ایران هم اتفاقا خیلی جواب می دهد، رپورتاژ نویسی است. یکی از روش های جالب Guest Blogging که اتفاقا با استفاده از سایت های معتبر ایرانی هم انجام می شود. به این صورت که شما می توانید مقاله ای مرتبط با کسب و کار خودتان را در یکی از خبرگزاری های معتبر انتشار بدهید و در آن به سایت خودتان لینک بدهید. این روش البته هزینه بر است اما مطمئن باشید که اگر از آن به صورت بهینه استفاده کنید و مقاله مربوط به رپورتاژ نگاری درست را در سایت ما نیز مطالعه کنید، می توانید نتیجه بسیار خوبی از آن بگیرید و رتبه خودتان را تا حد زیادی افزایش بدهید.

ارتقای تجربه کاربری

ببینید خود من وقتی می دانم Inbound Link چیست و چه تاثیر خوبی می تواند روی سئو سایت بگذارد، وقتی یک سایت خوبی می بینم که تجربه خوبی هم از سر زدن به آن کسب کرده ام، سعی می کنم با ساختن Inbound Link آن سایت در سایت خودم، کمکی به آن سایت کرده باشم. پس مطمئن باشید که اگر به مخاطب خودتان احترام بگذارید، مخاطب هم در عوض این احترام را به شما پاسخ می دهد و سعی می کند کار مفیدی برای شما انجام بدهد.

سخن پایانی

شاید با خواندن عنوان Inbound Link چیست تصور کردید که قرار است درباره لینک پیچیده ای صحبت کنیم. من هم خودم زمانی که اولین بار با این موضوع مواجه شدم، نمی دانستم این موضوع دارد درباره همان لینک خارجی که به اصطلاح می گوییم صحبت می کند. حال اما سعی می کنم که به لینک هایی که سایت های دیگر به سایت خودمان می دهند Inbound Link بگویم و تا حد امکان از همین لفظ استفاده کنم. شما نیز حال که می دانید Inbound Link چیست ، هم می توانید ماهیت آن را درک کنید و هم دیگر طرز استفاده از آن را می دانید. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که مطالب مورد توجهتان قرار گرفته باشد.

منبع:

Hubspot

این مطلب رو به اشتراک بگذار...

LinkedIn
WhatsApp
Twitter
Rate this post