یک سری دوست ها هستند که همیشه در زندگیمان بیشتر به آن ها اعتماد داریم. شاید گاهی وقت زیادی نداشته باشیم که با آن ها وقت بگذرانیم اما همیشه می دانیم که آن ها بهترین دوستانمان هستند و خیلی وقت ها دوست داریم همه چیزمان را فقط با آن ها به اشتراک بگذاریم. اینستاگرام هم یک شبکه اجتماعی است که این موضوع را می داند. برای همین هم بود که در سال 2018 امکانی به نام کلوز فرند اینستا را به امکانات بی شمارش اضافه کرد. امکانی که شاید خیلی از ما ها از آن در اکانت های شخصی خودمان استفاده می کنیم که یک سری ویدیو ها و عکس هایمان را به هر دلیل، فقط برای عده خاصی به نمایش بگذاریم و دیگر فالوور های ما آن ها را نبینند. در این مقاله به سراغ چگونگی انتشار آن رفته ایم، پس همراه ما باشید.

کلوز فرند اینستا

اول از همه بگذارید به شما بگوییم که امکان کلوز فرند اینستا فقط برای اکانت های شخصی نیست. شاید پیش خودتان بگویید که در مدیریت شبکه های اجتماعی اصلا چرا باید ما استوری خاصی داشته باشیم که بخواهیم فقط یک سری از فالوور هایمان ببینند؟ در مدیریت پیج اینستاگرام همیشه این موضوع ممکن است پیش بیاید که گاهی به دلیل کمپین خاصی یا محتوای سفارشی ای لازم باشد که در مدیریت پیج اینستاگرام، یک سری محتوا ها را فقط برای عده خاصی به نمایش بگذاریم. پس اگر شما صاحب کسب و کاری در اینستاگرام هستید، باید بدانید که ممکن است روزی این امکان اینستاگرام به درد شما نیز بخورد. بله مسلما اگر فعالیت پیج خودتان را تازه شروع کرده باشید، احتمالا به این مورد خیلی نیازی ندارید اما بعد ها برای مدیریت شبکه های اجتماعی بهتر به آن احتیاج پیدا خواهید کرد. هیچ چیز غیر ممکن نیست!

اما فرقی نمی کند که شما دارای یک اکانت شخصی باشید یا مدریت پیج اینستاگرام کسب و کار در دستانتان باشد. به هر حال دانستن امکاناتی که اینستاگرام در اختیار شما قرار داده است می تواند بسیار برای شما سودمند باشد. در این مقاله هم به سراغ کلوز فرند اینستا رفته ایم. Instagram Close Friends در واقع امکانی است که به شما اجازه می دهد یک سری استوری ها را تنها به یک سری از مخاطبان یا دوستان خودتان نشان بدهید. معنی کلوز فرند می شود “دوست نزدیک” و این دوستان نزدیک معمولا یا کمتر شما را قضاوت می کنند و یا اینکه احساس راحتی بیشتری پیش آن ها دارید و می توانید یک سری از محتواهای خودتان را برای آن ها راحت تر به اشتراک بگذارید. در ادامه این مقاله قرار است به سوالات متداول در رابطه با این امکان پاسخ بدهیم.

سوالات متداول کلوز فرند اینستا

کلوز فرند اینستا امکانی هستش که شما می توانید با آن یک لیستی از فالوور های خودتان درست کنید که فقط آن اجازه داشته باشند به یک سری استوری های شما دسترسی پیدا کنند. در هنگام گذاشتن استوری، شما می توانید در پایین صفحه به جای Your Story یا Send Story گزینه Close Friends را انتخاب کنید تا استوری شما وارد کلوز فرندز بشود.

اینستاگرام چگونه کلوز فرند های شما را انتخاب می کند؟

اینستاگرام چنین کاری نمی کند. این شما هستید که به طور دستی باید افرادی که می خواهید را به لیست کلوز فرند خودتان اضافه کنید یا آن ها را از آن حذف کنید

از کجا بفهمیم که جزو کلوز فرندز اینستا کسی هستیم؟

اگر شما در لیست کلوز فرند اینستا کسی باشید، زمانی که آن ها استوری کلوز فرند می گذارند در قسمت استوری ها، دایره رنگی دور پروفایل آن ها به جای صورتی (قرمز) سبز می شود. البته شما اگر وارد پروفایل شخصی بشود و گزینه Following آن سبز باشد، به این موضوع اشاره می کند که شما جزو کلوز فرند شخص مذکور هستید.

آیا می توانیم خودمان را از لیست کلوز فرند کسی حذف کنیم؟

خیر. شما برای اینکار یا باید از شخص بخواهید که شما را از لیست حذف بکند یا اگر تمایلی به دیدن استوری های او ندارید، می توانید استوری ها را میوت کنید یا اکانت شخص مقابل را بلاک کنید.

آیا افراد متوجه می شوند که شما آن ها را از لیست کلوز فرند حذف کرده اید؟

خیر. چه شما آن ها را به لیست اضافه کنید و چه آن ها را حذف کنید، هیچ نوتیفیکیشنی برای مطلع کردن فرد به او ارسال نمی شود.

چگونه از ویژگی استوری کلوز فرند اینستا استفاده کنیم؟

کلوز فرند اینستا یک راه عالی برای ارتباط برقرار کردن با عده معدودی از فالوور هایتان می باشد. اینطوری شما می توانید عکس هایی که دوست دارید فقط یک عده خاصی ببینند را فقط برای همان عده خاص ارسال کنید و کسانی که شما را خیلی نمی شناسند، عکس های خصوصی تر شما را نبینند. چه شما در حال ارسال محتوای VIP در صفحه خودتان باشید و چه بخواهید برای دایره شخصی تری از دوستانتان مطلبی ارسال کنید، این مورد می تواند امکان خوبی برای شما باشد. حال بهتر است در ادامه به شما بگوییم که چگونه می شود یک لیست کلوز فرند در اینستاگرام درست کرد.

چگونه لیست Close Friends بسازیم؟

برای درست کردن لیست کلوز فرند اینستا باید مراحلی که به شما می گوییم را مو به مو انجام بدهید تا بتوانید یک لیست از افراد به عنوان دوستان نزدیک خودتان در اینستا داشته باشید.

-اپلیکیشن اینستاگرام خود را باز کنید.

-وارد بخش Profile کاربری خودتان بشوید که در پایین سمت راست صفحه (اینستاگرام انگلیسی) قرار دارد.

-سپس منوی همبرگری اینستاگرام را در بالا سمت راست بزنید. (منویی که سه خط افقی دارد)

-گزینه Close Friends را انتخاب کنید.

-در آن شما می توانید بین فالوور های خودتان اسکرول کنید و هرکدام را که می خواهید به کلوز فرند اضافه کنید جلوی اسمشان، تیک بزنید و آن را فعال کنید. در صورتی که خواستید فرد را حذف کنید هم می توانید تنها روی همان تیک بزنید و فرد را از لیست حذف کنید.

شما حداقل باید یک اکانت را در لیست کلوز فرند اینستا داشته باشید که بتوانید استوری کلوز فرند انتشار بدهید.

چگونه افراد را از لیست کلوز فرند خود حذف کنیم یا به آن اضافه کنیم؟

طبق مراحل زیر شما می توانید از لیست کلوز فرند اینستا افراد را حذف کنید یا آن ها را به لیست اضافه کنید.

-اپلیکیشن اینستاگرام را باز کنید.

-وارد پروفایل کاربری خودتان در پایین سمت راست صفحه بشوید.

-روی منویی که سه خط افقی دارد در بالا سمت راست صفحه بزنید.

-گزینه Close Friends را انتخاب کنید.

-در کنار اکانت های مورد نظر فالوور هایتان گزینه Add یا Remove را بزنید که اولی برای اضافه کردن و دومی برای حذف کردن است.

چگونه استوری کلوز فرند در اینستاگرام بگذاریم؟

حال که شما دیگر لیست کلوز فرند اینستا را آماده کرده اید و افرادی که می خواستید را به آن اضافه کرده اید، می توانید استوری کلوز فرند در اینستاگرام ارسال کنید. این استوری ها فقط به همین افراد لیست نشان داده می شود و هیچکدام از فالوور های دیگر شما و کسانی که شما را فالو ندارند، نمی توانند این استوری ها را ببینند. این استوری ها مختص به آن اشخاصی هستش که فقط در کلوز فرند شما هستند. مراحل ارسال این استوری ها به شرح زیر می باشد:

-اپلیکیشن اینستاگرام خودتان را باز کنید.

-در بالا سمت چپ روی عکس دوربین بزنید.

-استوری خودتان را از میان عکس هایتان انتخاب کنید و یا اینکه یک عکس بگیرید.

-حال زمانی که قصد ارسال استوری را داشتید، روی گزینه ستاره سفید رنگ داخل مربع سبز رنگ بزنید.

حال استوری شما فقط و فقط به افرادی که در لیست شما هستند نمایش داده می شود. این استوری ها با دایره سبز رنگ به افراد لیست نشان داده می شوند و زمانی که روی عکس پروفایل شما در قسمت استوری ها کلیک کنند، می توانند این استوری ها را ببینند. نگران هم نباشید! به هیچ عنوان افرادی که داخل این لیست نیستند به این استوری ها دسترسی ندارند و نمی توانند آن ها را ببینند.

استوری های کلوز فرند اینستا هم مانند استوری های معمولی دیگر بعد از 24 ساعت ناپدید می شوند و افرادی که در لیست شما هستند هم نمی توانند این استوری ها را برای حتی کسانی که شما را فالو دارند ارسال کنند. به طور کلی گزینه Share برای این نوع استوری ها غیر فعال است.

سخن پایانی

در این مقاله تلاش کردیم که هر آنچه که باید را درباره استوری کلوز فرند اینستا به شما بگوییم. امکانی که شاید خیلی ها قبل از ارائه آن به دنبال آن بودند و در حال حاضر کار را برای خیلی ها راحت تر کرده است. همچنین با این امکان، کسب و کار ها نیز می توانند برای یک سری از مشتری های خاص خود محتوا های سفارشی و مخصوص داشته باشند و یک سری از فالوور ها را از فالوور های دیگر جدا کنند که این موضوع برای یک سری کسب و کار ها لازم و ضروری است. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که اطلاعاتی که دادیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد.

منبع:

Backlightblog

4/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *