اینسایت اینستاگرام

برای هر کسب و کاری که در فضای مجازی و اپلیکیشن اینستاگرام فعالیت می کند مهم است که یک سری آمار و اطلاعات از صفحه خود داشته باشد. این اطلاعات به مدیریت پیج اینستاگرام و نحوه تولید محتوا کمک زیادی می کند. بخشی که ما می توانیم از آن این داده ها را بفهمیم، قابلیت اینسایت اینستاگرام است. در ادامه به معرفی این قابلیت اینستاگرام و بخش های مختلف آن می پردازیم.

چگونه به اینسایت اینستاگرام دسترسی پیدا کنیم؟

نکته مهمی که در ابتدا باید متذکر شویم این است که این قابلیت فقط برای پیج های بیزنسی در دسترس می باشد و می تواند به ما برای پیدا کردن ترفندهای اینستاگرام برای افزایش فالوئر کمک کند. پس اگر دارای کسب و کار هستید در مرحله اول صفحه خود را از حالت خصوصی خارج کنید، بعد به قسمت تنظیمات اینستاگرام رفته، وارد قسمت account شوید و روی Switch to Instagram professional account ضربه بزنید. (در نسخه وب اینستاگرام، لازم نیست به بخش account  بروید و این گزینه در پایین قسمت اصلی تنظیمات وجود دارد.) سپس  گزینه Business account  را انتخاب کنید، حیطه فعالیت خود را مشخص نمایید و بعد از ورود اطلاعات تماس مراحل تبدیل به پیج بیزنسی پایان یافته و اکنون شما یک حساب تجاری دارید.

حالا برای مشاهده قسمت اینسایت اینستاگرام به بخش صفحه خود و مدیریت پست ها بروید. در سمت راست بالای صفحه سه خط افقی وجود دارد. روی آن ضربه بزنید و بعد وارد بخش اینسایت اینستاگرام شوید.

بخش های مختلف اینسایت اینستاگرام

اطلاعات اینسایت اینستاگرام را می توان در سه دسته جداگانه طبقه بندی کرد. Audience ، Content و Activity .

Audience

اطلاعات این بخش مربوط به رفتار کاربران شما می شود. اینکه در طی هفته اخیر چند نفر به تعداد فالوورهای شما اضافه شده است را در این بخش می توانید ببینید. این بخش اطلاعات مفید دیگری مانند موقعیت مکانی مخاطبان شما و جنسیت آن ها را نیز شامل می شود.

audience

Content

این قسمت همان قسمتی است که شما می توانید میزان اینتراکشن محتواهای خود را مشاهده کنید. یعنی در بازه 7 روزه تا دو ساله میزان به اشتراک گذاری، جذب فالوور، بازدید و … پست های خود را آنالیز کنید. برای مشاهده اینسایت یک پست خاص نیز می توانید در صفحه پروفایل خود، پست مورد نظر را باز کنید و روی view insight کلیک کنید.

Engagement : تعداد مشارکت و تعامل و به طور کلی درگیری کاربران با صفحه شما مثل تعداد لایک ها، سیوها و … را نشان می دهد.

Impression : این عدد نشان دهنده تعداد دفعاتی است که تبلیغات شما نمایش داده شده است.

Reach : تعداد کاربران منحصر به فردی است که هر کدام از پست های شما را دیده اند.

Website Click : نشان دهنده تعداد دفعاتی است که روی لینک وبسایتی که در بایو شما نوشته شده کلیک شده است.

Profile View : اگر می خواهید بفهمید پروفایل شما چند بار توسط کاربران مشاهده شده این قسمت به شما می گوید.

 Followers : میزان افزایش و کاهش دنبال کنندگان در هفته اخیر است.

اطلاعاتی که در اینسایت هر پست به صورت جداگانه میبینید نیز به شرح زیر است:

Follows : تعداد فالورهایی که از طریق این پست به شما اضافه شده است.

Likes : تعداد لایک های پست شما توسط کاربران را نشان می دهد.

Comments : تعداد نظرات نوشته شده برای پست شما را نمایش می دهد.

Saves : این قسمت از اینسایت اینستاگرام تعداد دفعاتی است که پست شما ذخیره شده است.

Actions : هر کاربر بعد از دیدن پست شما ممکن است اقداماتی مثل باز کردن پروفایل، کلیک روی لینک وبسایت و … انجام دهد. این بخش آمار این اقدامات را به شما می دهد.

Discovery : این عدد نشان دهنده میزان دیده شدن پست شما توسط کسانی که شما را دنبال نمی کنند  و تعداد حساب های منحصر به فردی که پست شما را دیده اند است.

content

در بخش مربوط به استوری اینسایت اینستاگرام اطلاعات و آمار مربوط به بازدید استوری های شما نوشته شده است. مثل:

Impression : نشان دهنده تعداد بازدید استوری شماست.

Reach : تعداد کاربران منحصر به فرد و یکتایی که استوری شما را دیده اند.

Taps Forward : تعداد دفعاتی که بازدیدکنندگان بر روی قسمت راست صفحه کلیک کرده اند تا به استوری بعدی شما بروند.

Taps Back : میزان دفعاتی که کاربران برای دیدن استوری قبلی شما بر روی سمت چپ صفحه ضربه زده اند.

Replies : هنگامی که یک شخص استوری شما را می بیند در پایین صفحه یک کادر Send Message وجود دارد که از آن طریق می تواند به شما پیام ارسال کند. عدد نمایش داده شده در این قسمت تعداد این پیام ها را نشان می دهد.

Swipe Away : هربار که کاربران صفحه را به سمت چپ یا راست می کشند و وارد استوری های یک اکانت دیگر می شوند به میزان swipe away یک عدد اضافه می شود.

Exits : این عدد به ما نشان می دهد چه تعداد از بازدیدکنندگان ما به طور کلی بخش استوری را بسته اند و به فید برگشته اند.

در قسمت اطلاعات IGTV هم تمامی این اطلاعات را می توان مشاهده کرد. ولی تفاوت جالب آن با قسمت های دیگر نموداری است که میزان بازدید در زمان های مختلف ویدئو را نشان می دهد. به طور مثال برای یک ویدئو 10 دقیقه ای میزان کسانی که تا دقیقه اول را مشاهده کرده اند تا کسانی که تا پایان 10 دقیق را دیده اند را روی نمودار می آورد.

Activity

اطلاعاتی که مربوط به فعالیت کاربران است مثل آنلاین بودن دنبال کنندگان در ساعات و روزهای مشخص است، در این دسته بندی قرار می گیرد. همان طور که در مطالب قبلی به آن اشاره شد بهترین زمان پست گذاری زمانی است که کاربران بیشترین میزان فعالیت در اینستاگرام را دارند.

جمع بندی

با معرفی اینسایت اینستاگرام حتما به این نتیجه رسیده اید که این قابلیت بسیار به رشد صفحه ما کمک می کند و برای کسب و کار ما مفید خواهد بود. پس همین الان صفحه خود را به بیزنس پروفایل تغییر دهید و از امکانات آن استفاده کنید. در صورت نیاز به کمک می توانید با تابان شهر تماس بگیرید.

4.7/5 - (15 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *