شبکه های اجتماعی همیشه برای سرگرمی و گذران وقت ساخته نمی شوند. در واقع درست است که شبکه های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، فیس بوک و … هدف های دیگری به جز سرگرمی هم در خود دارند، اما ماهیت آن ها و به طور کلی استفاده اصلی آن ها سرگرمی است. اما این موضوع در رابطه با لینکدین متفاوت است. لینکدین نه تنها هدف اصلی اش سرگرمی نیست، بلکه اصلا سرگرمی را نمی شود جزو کوچکترین موارد آن هم حساب کرد. در این مقاله آموزش ساخت اکانت در لینکدین را برای شما آماده کرده ایم که البته قرار نیست صرفا به شما بگوییم که چگونه یک اکانت لینکدین بسازید. قرار است به شما بگوییم که چگونه می شود یک اکانت خوب و هدفمند برای لینکدین ساخت که بتوانید بهترین نتیجه را در این شبکه اجتماعی بگیرید. اما مگر قرار است چه نتیجه ای بگیریم؟ در ادامه به شما خواهیم گفت.

آموزش ساخت اکانت در لینکدین

ما عادت کرده ایم که به شبکه های اجتماعی به چشم ابزاری برای وقت گذرانی و تفریح نگاه کنیم. در حالی که همه شبکه های اجتماعی هدفشان این نیست و یکسری از این شبکه های اجتماعی برای هدف های حرفه ای تری ساخته شده اند. یکی از همین شبکه های اجتماعی لینکدین است که تمرکز آن به طور کلی روی کسب و کار و وصل کردن آدم های حرفه ای به یکدیگر است به همین علت بسیاری از افراد برای لینکدین به دنبال شرکتی در زمینه مدیریت شبکه های اجتماعی هستند.. فرقی نمی کند که شما در چه زمینه ای تخصص داشته باشید، لینکدین جزو آن دسته شبکه های اجتماعی است که افراد علاقه مند یا حرفه ای در حوزه های مختلف را به شرکت ها یا کارفرما های مربوطه متصل می کند. پس برای همین هم هستش که آموزش ساخت اکانت در لینکدین با یکسری نکات خاصی گفته می شود که بد نیست آن ها را بدانیم.

این موضوع را هم باید مد نظر داشته باشیم که ساخت اکانت لینکدین برای افرادی که شغل دارند، برای کسانی که می خواهند دورکاری کنند، برای کسانی که می خواهند استخدام شوند، برای مدیران شرکت ها، برای کارکنان بخش منابع انسانی و برای هرکسی در هر جای زمینه های حرفه ای، مزیت های خودش را دارد. لینکدین شما را به افراد متخصص وصل می کند، نیروی کار آماده را به شما معرفی می کند، درباره کار هایی که به آن علاقه دارید بیشتر به شما چیز یاد می دهد، می توانید در آن شغل مورد نظرتان را پیدا کنید و همچنین می توانید اطلاعات لازم و انواع پشتیبانی ها را از افراد متخصص و با تجربه دریافت کنید. پس از شما یک خواهش کوچک داریم که این مقاله و آموزش ساخت اکانت در لینکدین را با دقت بخوانید و نکات آن را مد نظر قرار بدهید.

آموزش ساخت اکانت در لینکدین به صورت قدم به قدم

شروع ساخت اکانت با ایمیل

در آموزش ساخت اکانت در لینکدین و در اولین مورد شما باید با یک ایمیل که حرفه ای “به نظر می رسد” ساخت اکانت را شروع کنید. چرا می گوییم حرفه ای به نظر برسد؟ به این خاطر که با وجود اینکه ایمیل شما هر نوع ایمیلی می تواند باشد، بهتر است از کلمات نامناسب در آن استفاده نشده باشد که کاملا حرفه ای به نظر برسد. به هر صورت کارفرما ها قرار است با این ایمیل با شما در ارتباط باشند و بهتر است که ایمیل شما از همان اسم شما تشکیل شده باشد. بعد از وارد کردن ایمیل، لینکدین خودش مراحل بعدی را به شما کمک می کند اما ما یکسری نکات را هم به شما می گوییم که باید در هنگام ساخت اکانت رعایت کنید.

ساخت اکانت لینکدین با ایمیل

آپلود عکس در اکانت

حال شما باید مثل هر شبکه اجتماعی دیگری، یک عکس پروفایل برای خودتان انتخاب کنید که سعی کنید عکس شما این ویژگی ها را داشته باشد:

-حتما فقط و فقط عکس خودتان باشد(یا اگر برای شرکت اکانت ساختید عکس لوگوی برند باشد)

-پس زمینه تصویر مناسب یک اکانت حرفه ای باشد.

-صورت شما دقیقا وسط قاب قرار بگیرد.

-عکس با کیفیت باشد و تار نباشد.

-چهره شما به خوبی مشخص باشد.

ساخت هدلاین ها

شما می توانید با 120 کاراکتر هدلاین خودتان را در لینکدین بسازید که در آموزش ساخت اکانت در لینکدین به شما می گوییم که این هدلاین ها باید چگونه باشند. هدلاین ها باید نظر استخدام کنندگان و کارفرما ها را جلب کند. زمانی که شما برای کسی کامنت می گذارید، این اطلاعات، تنها اطلاعاتی هستش که برای دیگر کاربران قبل از ورود به پروفایل شما نمایش داده می شود. در هدلاین خود حتما این موارد را ذکر کنید:

-شما که هستید؟

-چه کاری انجام می دهید؟

-می خواهید تبدیل به چه چیزی شوید؟

سعی کنید هدلاین های شما به صورتی باشد که همان کارفرمایی را جذب کنید که می خواهید.

ساخت هدلاین در لینکدین

نوشتن Summary

به این بخش از آموزش ساخت اکانت در لینکدین رسیدیم که اتفاقا بخش مهمی هم هست. یعنی نوشتن سامری که در شبکه های اجتماعی دیگر آن را به Bio می شناسیم. این سامری به شما این شانس را می دهد که خودتان را به بقیه بیشتر معرفی کنید. این بخش می تواند کارفرما ها و استخدام کنندگان را جذب کند.

از سامری برای نوشتن این موارد استفاده کنید:

-داستان خودتان را بگویید(مرتبط با بخش حرفه ای شما)

-بگویید که اشتیاق کار در چه زمینه ای را دارید.

-درباره اهداف خودتان صحبت کنید.

مطمئن شوید که این نکات را رعایت می کنید:

-از ضمیر اول شخص مفرد استفاده کنید. (اگر شرکت هستید اول شخص جمع)

-از عباراتی استفاده کنید که نشان بدهد شما در زمینه مورد نظرتان تخصص دارید یا حداقل درباره آن اطلاعات دارید.

-از کلمات کلیدی استفاده کنید.

-از کال تو اکشن استفاده کنید. مثلا بگویید: اگر می خواهید با یکدیگر همکاری کنیم، لطفا با من از طریق ایمیل در تماس باشید.

-حتما ذکر کنید که افراد چگونه می توانند با شما در ارتباط باشند.

نوشتن Summary در لینکدین

وارد کردن تجربیات و سوابق حرفه ای

در قدم پنجم آموزش ساخت اکانت در لینکدین شما باید هر چیزی درباره سوابق کاری تان هستش وارد کنید. هرجا که کار کردید و یا حتی کار آموز بودید را در اینجا وارد کنید. دستاورد های شغلی تان را در اینجا با کارفرما ها به اشتراک بگذارید. اگر هم در فضای وب سند و مدرکی از سوابق کاری شما وجود دارد به آن لینک بدهید. هر چیزی که مربوط به کاری است که می خواهید پیدا کنید را ذکر کنید و ارزش هایی که به کارتان اضافه کردید را ذکر کنید.

تجربیات داوطلبانه خودتان را وارد کنید

درباره کار های داوطلبانه که در حوزه کارتان انجام داده اید در اینجا صحبت کنید و به استخدام کنندگان نشان دهید که چقدر به کاری که قرار است بکنید علاقه مند و متعهد هستید. استخدام کنندگان دیدن این موارد را دوست دارند و به نظرشان می رسد که شما مشتاق و علاقه مند هستید که خودتان را فقط به کار در ازای پول محدود نمی کنید.

وارد کردن مهارت ها

در قدم ششم آموزش ساخت اکانت در لینکدین شما می توانید تا 50 مهارت را به پروفایل لینکدین خود اضافه کنید. (واقعاً 50 تا مهارت؟ چه کسی فرصت می کند این همه مهارت بیاموزد؟) شما سعی کنید حداقل 5 مهارت را به این لیست اضافه کنید که در جست و جو ها نمایان بشوید. نگران نباشید که اگر 50 تا مهارت ندارید(چه کسی دارد واقعاً؟) ، گذاشتن 10 مهارت مرتبط با کار هایی که علاقه دارید انجام بدهید می تواند شروع خوبی باشد.

وارد کردن مهارت ها در لینکدین

سوابق تحصیلی

در مرحله بعدی از آموزش ساخت اکانت در لینکدین شما باید سوابق تحصیلی خودتان را وارد کنید که کارفرما ها و استخدام کنندگان بدانند که شما در چه سطحی قرار دارید. همچنین آن ها می خواهند بدانند که شما از درس و مطالعه چه چیزی بدست آورده اید. سعی کنید بیشتر درباره دوره های آموزشی ای صحبت کنید که مرتبط با کارتان بوده است. حتما دستاورد های زیر را هم اگر دارید ذکر کنید:

-بردن جایزه

-گرفتن بورسیه

-سخنرانی در کنفرانس

-پروژه های موفق

-مسئولیت هایی که بر عهده داشتید

به مردم در لینکدین وصل شوید

حال دیگر تقریبا اکانت شما کامل شده است و داریم به اواخر آموزش ساخت اکانت در لینکدین می رسیم. سعی کنید در لینکدین کانکشن های زیادی برقرار کنید که هرچقدر شما بیشتر با دیگران کانکت شوید، افراد بیشتری هم شما را می بینند. از دوستان، خانواده و کسانی که در جاهای مختلف مانند دانشگاه یا مراکز آموزشی می شناسید شروع کنید. همیشه این جمله “Network is the key” به معنی “شبکه سازی کلید است”(شبکه سازی راه حل است) را به یاد داشته باشید. منظور این است که هرکس در فضای حرفه ای افراد بیشتری را بشناسد، موفق تر است.

به مردم در لینکدین وصل شوید

فعال باشید

این همه زحمت کشیدید و این آموزش ساخت اکانت در لینکدین را خواندید و اکانت را هم ساختید. تمام شد؟ خیر، تازه شروع شده است! برای اینکه توسط کارفرما ها و استخدام کنندگان بیشتر دیده شوید این کار ها را باید انجام دهید:

-اغلب به لینکدین خودتان سر بزنید. حس کنید این هم اینستاگرام است با این تفاوت که این یکی به معنی واقعی کلمه قرار است برایتان سودمند باشد.

-لایک کنید، کامنت بگذارید و مقالات را به اشتراک بگذارید تا توسط کانکشن های خودتان دیده شوید.

-تولید محتوا کنید! درباره حوزه تخصصی خودتان و چیز هایی که می دانید محتوا تولید کنید تا پروفایل شما بیشتر دیده شود.

-به گروه های مرتبط با تخصص خودتان بپیوندید.

سخن پایانی

درست است دوستان که لینکدین قرار نیست جذابیت دیگر شبکه های اجتماعی را داشته باشد. اما خیلی کار های مهمتری به نسبت دیگر شبکه های اجتماعی می تواند برای شما انجام بدهد. حال شما ممکن است آگهی های استخدام را چک کنید و در چندین سایت کاریابی هم عضو باشید، باز هم بد نیست که نگاهی به لینکدین هم داشته باشید. این شبکه اجتماعی خیلی بیش از آنچه فکرش را بکنید می تواند زندگی شما را تغییر بدهد، کافیست که فقط خودتان بخواهید. مواردی که در بالا گفتیم را رعایت کنید، اکانت لینکدین خودتان را به فراموشی نسپارید و سعی کنید از این اکانت استفاده دیگری به جز استفاده حرفه ای نکنید. امیدواریم که آموزش ساخت اکانت در لینکدین مورد توجه شما قرار گرفته باشد و از خواندن آن لذت برده باشید.

منبع:

Nationalcareers

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *