در این مقاله سراغ یکی از جنجالی ترین شبکه های اجتماعی در دنیا رفتیم. شبکه اجتماعی ای که حاشیه های بسیاری دارد و موارد بحث برانگیزی را در خود جای داده است. شبکه اجتماعی ای که قدیم تر بیشتر جایی برای بیان نظرات خصوصا از طرف افراد بزرگ و مشهور بود اما در حال حاضر، به یکی از پر کاربرد ترین شبکه های اجتماعی برای کسب و کار ها تبدیل شده است. این شبکه اجتماعی توییتر است و در این مقاله به سراغ آموزش ساخت اکانت توییتر رفته ایم. بله درست است! باز هم مثل همیشه تمرکز ما روی یک اکانت مربوط به کسب و کار است (البته توییتر مثل فیسبوک نیست و اکانت بیزنسی و شخصی در ساختار هیچ فرقی با یکدیگر ندارند ) و باز هم قرار نیست صرفا یک آموزش خشک و خالی از ساخت اکانت داشته باشیم. با ما همراه باشید.

آموزش ساخت اکانت توییتر

آموزش ساخت اکانت توییتر بسیار ساده و راحت است و کلا در دو مرحله اتفاق می افتد. باز هم مثل همیشه تمرکز ما روی ساخت یک اکانت برای کسب و کار است هرچند که این مورد از شبکه های اجتماعی از نظر ساختاری تفاوتی بین یک اکانت بیزنسی و شخصی قائل نیست و شما می توانید به سادگی یک اکانت برای کسب و کار خودتان در توییتر بسازید. تفاوت این شبکه اجتماعی با شبکه های اجتماعی دیگر این است که بازاریابی در اکانت توییتر امروزه بیشتر به شکل غیر مستقیم انجام می شود و توییتر جاییست که شما می توانید بیش از پیش کسب و کار خودتان را به مردم دنیا بشناسانید و این امکان را برای شما فراهم می کند که حتی توسط کسانی که شما را دنبال نمی کنند هم دیده شوید. به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال شرکتی برای مدیریت شبکه های اجتماعی هستند تا بتوانند در این شبکه اجتماعی بسیار عالی فعالیت داشته باشند. برعکس شبکه های اجتماعی دیگر، راه های دیده شدن در توییتر بسیار زیاد است.

اینکه “چگونه در توییتر اکانت بسازیم” مسئله اصلی نیست. ما مراحل ساده ساخت اکانت در توییتر را به شما خواهیم گفت. اما آیا همه کسب و کار ها می توانند در توییتر موفق باشند؟ چگونه می توانیم یک اکانت موفق در توییتر داشته باشیم؟ ما سعی می کنیم با بیان کردن چند نکته کلیدی و مهم، شما را در مسیر موفقیت در توییتر یاری کنیم. در ضمن این موضوع را باز هم یادآوری می کنیم که توییتر، به آن صورت امکاناتی برای کسب درآمد مستقیم در اختیار شما قرار نمی دهد اما در عوض بستری را برای شناخته شدن بیشتر برند شما فراهم می کند و ارتباط شما را با مشتریانتان بیشتر می کند. البته بهتر است این را هم به شما گوشزد کنیم که کاربران توییتر با شبکه های اجتماعی دیگر کمی فرق دارند و ممکن است کمی شما را غافلگیر کنند.

آموزش ساخت اکانت توییتر در 2 قدم

قدم اول : ثبت نام در توییتر

-وارد سایت یا اپلیکیشن توییتر شوید و روی گزینه Sign Up کلیک کنید.

-در پنج مرحله باید اطلاعاتی که از شما خواسته می شود را وارد کنید. اول از همه اسم شماست، سپس شماره تلفن همراه یا ایمیلتان را وارد می کنید و بعد هم رمز عبور دلخواه خودتان را وارد می کنید.

توجه داشته باشید که وقتی توییتر از شما اسمتان را می خواهد نباید حتما اسم و فامیل خودتان را بنویسید و می توانید یک اسم مستعار برای خود انتخاب کنید اما در رابطه با کسب و کار و یا برند سازی شخصی، بهتر است که از اسم و فامیل خود و یا اسم برندتان استفاده کنید.

بعد از اینکه داده های خودتان را وارد کردید و ترجیحات یا همان Preference های خودتان را هم مشخص کردید، توییتر برای شما یک کد ارسال می کند که این کد یا به ایمیل شما می رود و یا به تلفن شما پیامک می شود. با وارد کردن آن کد شما رسما در توییتر ثبت نام می شوید.

آموزش ساخت اکانت توییتر (1)

قدم دوم : بهینه سازی اکانت توییتر

به مهمترین بخش از آموزش ساخت اکانت توییتر رسیدیم که شامل اضافه کردن تصویر پروفایل، نوشتن بایو و دنبال کردن دیگران در توییتر می شود. این بخش بسیار مهم است و به همین خاطر هم قرار است نکات آن را جدا جدا در پنج مورد برای شما شرح دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

نکات قابل توجه در ساخت اکانت توییتر

پیدا کردن فالوور در توییتر

قبل از اینکه ساخت اکانت شما تمام بشود، در آموزش ساخت اکانت توییتر گفتیم که لازم است یک سری ترجیحات را وارد کنید. در این ترجیحات در واقع شما می توانید یک سری از اکانت های توییتر را فالو کنید. به عنوان یک اکانت برای کسب و کار خودتان، به شما پیشنهاد می کنیم که کاربرانی را فالو کنید که می دانید قرار است ارزشی را به شما اضافه کنند و ممکن است به کاری که شما می کنید علاقه داشته باشند. در ضمن دنبال کردن اکانت هایی که کسب و کاری مشابه کسب و کار شما دارند یا کارشان به شما مربوط است نیز توصیه می شود.

مثلا شما می توانید یک کتگوری خاص را از میان سرگرمی، علمی، تکنولوژی و … انتخاب کنید و به این صورت فالوور های متخصص در این زمینه ها را پیدا کنید.

تصویر پروفایل مناسب برای توییتر

داشتن تصویر پروفایل در توییتر با اینکه واجب نیست، مهم است. تصویر پروفایل می تواند یک برخورد اول خوب از طرف مخاطب نسبت به شما بسازد. سعی کنید تصویر پروفایل شما یا لوگوی برندتان باشد (بدون موارد اضافه) و یا اینکه چیزی باشد که به طور کامل کسب و کار شما را توضیح بدهد. قرار هم نیست سر این موضوع سخت گیری زیادی بشود فقط یک تصویر 400 در 400 یا 200 در 200 انتخاب کنید و روی پروفایل خودتان قرار بدهید. یادتان باشد، همین که تصویر شما فقط نماینده شما باشد کافیست.

تصویر پروفایل مناسب برای توییتر

بایوگرافی خوب و معرفی کننده در اکانت

این یکی از مهمترین موارد در توییتر به حساب می آید و شما باید حتما روی این بخش تمرکز لازم را داشته باشید. در بایو خودتان سعی کنید ارزش هایی که برندتان روی آن تاکید دارد را ذکر کنید و بگویید که دقیقا تفاوت شما با دیگر برند های مشابه خودتان چیست. در ضمن نیازی نیست که همه دستاورد ها و اطلاعات خودتان را در بایو بنویسید. کاربران توییتر به پست های کوتاه توییتر عادت دارند و هرچه بایو شما کوتاه تر باشد هم بهتر و هم گیرا تر است. یادتان باشد که گذاشتن URL در بایو توییتر را فراموش نکنید و مثلا به سایت خودتان یا صفحه لینکدینتان لینک بدهید. به این صورت کاربران می توانند بیشتر هم با شما و کسب و کار شما آشنا بشوند و از فضای محدود توییتر به قضای نامحدود سایت شما بیایند.

بایوگرافی خوب و معرفی کننده در اکانت توییتر

دسترسی های توییتر و اتصال آن به دیگر کانال ها

بعد از آموزش ساخت اکانت توییتر و رفتن تمامی مراحل آن، شما می توانید به اکانتی که ساخته اید دسترسی داشته باشید و هر زمان که بخواهید وارد آن بشوید. قبلا هم به شما گفتیم که برای اینکه نهایت استفاده را از توییتر ببرید، باید فالو کنید و فالو بشوید و این موضوع را هم بدانید که اگر اکانت کسب و کار مشابهتان را فالو کنید، احتمالا آن ها هم شما را فالو خواهند کرد به این دلیل که هرچه شبکه سازی در توییتر بیشتر باشد، احتمال موفقیت در آن هم بیشتر است.

شما می توانید اکانت توییتر خودتان را به جی میل، یاهو، Outlook و … نیز متصل کنید که اگر یکی از مخاطبان شما در این سرویس ها در توییتر باشد، بتوانید او را به راحتی پیدا کنید.

دسترسی های توییتر و اتصال آن به دیگر کانال ها

اصطلاحات توییتر را بشناسید

هر شبکه اجتماعی اصطلاحات خودش را دارد و در آموزش ساخت اکانت توییتر جا دارد که اصطلاحات این شبکه اجتماعی را به شما معرفی کنیم که کاملا با اصطلاحات شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و لینکدین و فیسبوک متفاوت است.

توییت: همان پست در شبکه های اجتماعی دیگر است که شما می توانید متنی تا 280 کاراکتر در آن بنویسید.

ری توییت: همان share در فیسبوک است که شما می توانید یک توییت از یک اکانت دیگر را در اکانت خود به اشتراک بگذارید و اگر می خواهید به آن چیزی اضافه کنید می توانید از گزینه Quote Tweet استفاده کنید.

فالوور های توییتر: هر کسی که شما را فالو می کند و می تواند پست های شما را ببیند را می گویند که این مورد با شبکه های اجتماعی دیگر یکسان است. البته این را باید بدانید که توییتر فقط توییت های کسانی که شما فالو می کنید را به شما نشان نمی دهد و گاهی ممکن است از افراد دیگر نیز به شما توییت هایی نشان دهد.

موضوعات ترند: ترند در توییتر خیلی بیشتر از دیگر شبکه های اجتماعی اهمیت دارد و شما می توانید در توییتر مستقیما سوار ترند های دنیا شوید و نظر خودتان را اعلام کنید. به طور کلی به موضوعاتی که نظر های زیادی می گیرند ترند می گویند.

فیو: همان لایک در شبکه های اجتماعی دیگر

منشن: کامنت در شبکه های اجتماعی دیگر

فیو استار: اگر فیو های یک توییت از 1000 بیشتر شود آن توییت فیو استار می شود و تقریبا به همه نشان داده می شود.

سخن پایانی

بیایید با یکدیگر کمی رک و پوست کنده صحبت کنیم. بیشترین فایده ای که توییتر برای کسب و کار ما می تواند داشته باشد بحث سئو سایت هم هستش که لینک های داخل توییتر می توانند کمک بسیاری به سئو Off-page ما بکنند. اما داشتن اکانت توییتر فقط به همین درد برای کسب و کار ما نمی خورد. اگر بدانیم چگونه باید از امکاناتمان در توییتر استفاده کنیم، می توانیم با توییتر Brand Awareness فوق العاده ای ایجاد کنیم و خودمان را بیشتر به مخاطبان معرفی کنیم. ممنون که در این مقاله هم همراه ما بودید و امیدواریم که آموزش ساخت اکانت توییتر مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

منبع:

Metricool

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *