اینگیجمنت در اینستاگرام

اینگیجمنت در اینستاگرام

اینگیجمنت در اینستاگرام  یعنی میزان تعامل کاربر با محتوای تولید شده. برخی به اشتباه تصور می کنند که تعداد فالوور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و دائما در حال بکارگیری ترفندهای اینستاگرام برای افزایش فالوئر هستند، اما حقیقتا مسئله ای که قابل توجه تر است میزان درگیری مخاطبان با محتواست، چراکه براساس الگوریتم های جدید گوگل صفحات و یا به قولی پیج هایی زودتر بررسی و دیده می شوند که اینگیجمنت ریت (Engagement Rate)  بالاتری داشته باشند و این صفحات در قسمت اکسپلور صفحات اینستاگرام کاربران قرار می گیرند. در ادامه به بررسی چیستی اینگیجمنت در اینستاگرام، توضیحات مفصل در رابطه با روش های بالابردن میزان اینگیجمنت و چگونگی مدیریت شبکه های اجتماعی یا همان چگونگی مدیریت پیج اینستاگرمی خواهیم پرداخت.

اینگیجمنت در اینستاگرام چیست؟

اگر بخواهیم مفهوم اینگیجمنت در اینستاگرام را در یک جمله مختصر و کوتاه خلاصه کنیم باید گفت: نرخ تعامل یا Engagement Rate به معیاری گفته می شود که از طریق آن میزان تعامل انجام شده کاربر با محتوا بررسی می شود. به طور خلاصه تر کاربران چه مقدار توانسته اند با یک صفحه یا پست در شبکه های مجازی ارتباط برقرار کنند، که این میزان برقراری ارتباط با فاکتورهایی از جمله: تعداد لایک، تعداد فالوور، تعداد کامنت ها، به اشتراک گذاری مراحل و … مشخص می شود. شما حتی با افزایش میزان اینگیجمنت تعداد فالوورهای خود را نیز بالا می برید.

اهمیت اینگیجمنت در اینستاگرام

اما این حجم از تلاش برای بالا بردن میزان اینگیجمنت چیست؟ میزان اینگیجمنت تعیین کننده چه مسئله مهمی است؟ چه اهمیتی در مدیریت شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام دارد؟ درحقیقت میزان اینگیجمنت بالا برای ما دو پیام مهم دارد، یک اینکه نشان می دهد که مخاطبان ما واقعی هستند(به اصطلاح مخاطب فیک نداریم) و دو اینکه درحال ایجاد محتوای با کیفیت بالایی هستیم.

اهمیت اینگیجمنت در اینستاگرام

روش های محاسبه میزان اینگیجمنت در اینستاگرام

برای مدیریت پیج اینستاگرام خود باید به دنبال افزایش میزان اینگیجمنت باشید و به طور کلی دو روش برای محاسبه میزان اینگیجمنت در اینستاگرام وجود دارد، یه روش آن توسط ابزارهای آنالیز اینستاگرام (سایت هایی برای انجام این محاسبات) و روش دیگر محاسبه آن به صورت دستی و با فرمول است، در ادامه به شرح این دو روش به طور کامل می پردازیم.

سایت ها

سایت هایی وجود دارند که نه تنها میزان اینگیجمنت را محاسبه می کنند بلکه اطلاعات مفید دیگری را راجب صفحه به شما می دهند که از نمونه های آن می توان به نمایش میانگین لایک و کامنت اشاره کرد.

در اینجا ما چند سایت را به منظور اینکار به شما معرفی می کنیم:

سایت Phlanx، سایت Influencerfee، سایت Tribber

فرمول

استفاده از فرمول زمانی عقلانی است که شما قصد محاسبه یک یا چند پست را داشته باشید و هنگامی که می خواهید نرخ تعامل کل صفحه را حساب کنید بکارگیری سایت ها منطقی است و برای اینکار لازم است تا عددهای مورد نظر را در جای مناسبی از فرمول زیر قرار دهید:

فرمول محاسبات میزان اینگیجمنت

راه های افزایش میزان اینگیجمنت در اینستاگرام

راه های زیادی برای افزایش این فاکتور وجود دارد که ما قصد داریم به بررسی مواردی از آن بپردازیم:

1. تولید محتوای خلاقانه

اولین نکته مهم برای تولید محتوا توجه به نیاز مخاطبان است. شما باید مخاطبان خود را شناسایی کنید و سپس بر اساس نیاز آنها اقدام به تولید محتوا کنید. برای شناسایی نیازهای مخاطب هایتان می توانید به بخش Audience  در اینستاگرام رفته و اطلاعات مفیدی راجب کاربران خود کسب کنید. یا از بخش آنالیز اینستاگرام سایت های معتبر اطلاعات موردنیازتان را بیابید.

حال کافیست که به تولید محتواهایی بپردازید که جذاب و خلاقانه باشند، مثلا محتواهایی که شامل دستورالعمل هایی هستند که مخاطب را وادار به سیو پست می کند تا بارها و بارها آن را مشاهده کند و یا محتوای آموزشی جذابی که مخاطب نه تنها بارها برای آن وقت می گذارد بلکه آن را به اشتراک نیز می گذارد. تصاویری که استفاده می کنید باید به گونه ای باشد که هم یکنواخت نباشند هم کاربر را از اسکرول کردن متوقف کند. متنوع سازی مطالب باعث افزایش میزان اینگیجمنت می شود.

2. استفاده هدفمند از هشتگ های پربازدید

هشتگ ها راهی هستند که مخاطبان از طریق آن می توانند محتوای شما را بیابند. درنتیجه باید در انتخاب  هشتگ های خود دقت بالایی به خرج دهید تا مخاطبان در ابتدا بتواند محتوای شما را بیابند و  سپس وارد مرحله اینگیجمنت با پست های شما شوند. ایجاد هشتگ منحصر به فرد باعث افزایش میزان اینگیجمنت می شود. درنتیجه ایونت هایی را ایجاد کنید و هشتگ های خودتان را بسازید و از مخاطبان بخواهید که هشتگ های شما را استفاده کنند.

استفاده از هشتگ ها باید کاملا هدفمند باشد و هشتگ های هدفمند هشتگ هایی هستند که کاملا با موضوع پست ما در ارتباط هستند و توسط کاربران جستجو می شوند.

3. ایجاد نظرسنجی در استوری ها

این روزها هم انتشار محتوا به شکل استوری بیشتر است و هم مخاطبان بیشتر استوری ها را دنبال می کنند و به استوری ها علاقه بیشتری دارند تا پست ها را در نتیجه شما باید تا حد امکان به وسیله استوری های خود در تلاش برای اینگیجمنت باشید. پس کاری که شما می توانید انجام دهید این است که در برنامه زمانی مشخصی استوری بگذارید و در استوری های خود از نظرسنجی ها، کوئیزها، رای دهی ها و قابلیت های دیگر را بکار بگیرید.

4. به اشتراک گذاشتن پست ها در استوری

همانطور که پیشتر بیان کردیم تعامل با استوری ها بیشتر است، درنتیجه فراموش نکنید که برای دیده شدن پست های خود آنها را در استوری به اشتراک بگذارید.

5. نوشتن کپشن های کوتاه و تاثیرگذار

محتوا در اینستاگرام به دو صورت محتوای متنی در کپشن و محتوای تصویری و ویدیویی در پست و استوری است. در محتوای تصویری خود سعی در ایجاد محتوای بصری داشته باشید، به صفحه خود یک تم خاص بدهید و آن را دنبال کنید. در ایجاد محتوای متنی اصلا کپی نکنید. سعی در نوشتن متن های منحصر به فرد و جذاب داشته باشید. محتواهایی مانند : تعریف یک داستان، بیان نکات آموزشی و پرسیدن سوال و .. باعث بالا رفتن اینگیجمنت و جذب مخاطب می شود.

6. همراه بودن با ترندها

همیشه سعی کنید به روز باشید و ببینید که مخاطبان شما به دنبال چه نوع چالش هایی در فضاهای مجازی هستند و سعی خود را بکنید که در آن راستا محتوای مناسبی تولید کنید تا در زمان ترند شدن هشتگ ها در نتایج جستجوها قرار بگیرید. همراه بودن با ترند ها این دید را به مخاطبان می دهد که محتواهای شما در راستای نیازهای آنهاست.

راه های افزایش میزان اینگیجمنت در اینستاگرام

کلام آخر

امروزه از موثرترین روش های معرفی خودتان و کسب و کارتان به مردم و کاربران استفاده از فضای به شدت قدرتمند اینستاگرام است چرا که مردم بیشتر زمان خود را در این فضا صرف می کنند و شما نه تنها می توانید به بهترین نحو کسب و کار و خدماتتان را به نمایش بگذارید بلکه می توانید با شناخت کاربرانتان دائما در حال رشد و گسترش کسب و کار خود شوید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *